![]() |
| |||||||
| İlk Aşkınız Herkesin bir ilk aşkı vardır, itiraf etmek ister misiniz? |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye | Asigim sanmistim evet asigim sanmistim Aldanmisim, oysa dünyevi askin nefsim icin oldugunu unutmusum saliha (imanli) ve hayrli olabilecek biri yerine ucari gününü gün eden bir cazibeye tutuldugumu asik oldugumu sanmistim.oysa peygamber efendimizin verdigi ölcüde sizin icin hayrli olan saliha olandir adabini göremeyecek kadar körmüsüm evet simdi asigim ama bu askin tarifini söyle yapmak istiyorum. rabbine ve resulüne asik olanin askina asigim insaAllahta bu böyle olur ve böylede kalir.ve herkes icinde ayni dileklerim gecerlidir selam saygi ve dua ile..... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 41 Nerden: deep
Ettiği Teşekkür: 6 31 Mesajına 49 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 529184 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Asigim sanmistim Allah hayırlısını versin her zaman. düşünceleriniz çok güzel. Allah sizin de gönlünüze göre versin. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Asigim sanmistim bazen dünya işlerine öle dalıyor dünyevi şeyler için o kadar üzülüyoruzki.. ahiret hayatımızı unutuyoruz çok güsel yazmışsın eline sağlık.. bende dünya işlerine üzüldüğüm zaman hep bu dünya geçici sadece bi imtihan böle şeyler için üzülmeye değmez diye avuturum kendimi..
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Asigim sanmistim Alıntı:
Bazen öylesine dalıyoruz ki fani dünya işlerine.. £bedi yerimizi unutuyoruz.. Allah tüm ümmeti Muhammedin yardımcısı olsun! we tüm müslüman alemine hayırlı ölümler nasip etsin!!!
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
![]() |
| Tags |
| asigim sanmistim dedimya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |