![]() |
| |||||||
| İlk Aşkınız Herkesin bir ilk aşkı vardır, itiraf etmek ister misiniz? |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Böyle:ImAlperen Yaş: 18
Rep Gücü: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk Aşkım Bile Hüzün İlk Okul 4te İdik Bana Arkadaşlarını Yanında Sevmiyorum Sonra Özelde Seviyorum Ya Da arkadaşlarla Seviyorum Arkadaşlar Yokken Sevmiyorum demişti 5. Sınıf Olduk Okulun Son Günü Şenlik Vardı.o An Elimde 5 YTL lik Bir Gül Solmamış taze Üzerinde Bir Not Var: Sen KAlbimde Solmadın Solmayacaksın ama Çiçeği Yere Attı Ve Çiğnedi Koluna Bİr !t Takıp gitti Sinirinm Bozuldu Onu Kıskandırmak İçin Kendimden 2 yaş büyük kız ayarladım ve onunla tam 1 ay çıktım öcümü almıştım çünkü kıskanmıştı ama çiçeği hala saklıyorum bir kısmını günlüğümün arasında ogün adlı bir başlığın altında duruyor |
| | |
| | #2 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ilk Aşkım Bile Hüzün Kardeşim sende çok erken atmışsın kendine ateşe,,, Gülü saklaman sana bir acı vermeyip te yüzünde tebessüm oluşturuyorsa çokta önemli değil... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ilk Aşkım Bile Hüzün ilk okul4te de aşk olurmu be canm yaa neyse geçmşte kalmş seni sewmeyeni sende sewme..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Bahçelievler Yaş: 17
Rep Gücü: 463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ilk Aşkım Bile Hüzün ilk okul 4 gerçektende çok erken bee |
| | |