![]() |
| |||||||
| İlk Aşkınız Herkesin bir ilk aşkı vardır, itiraf etmek ister misiniz? |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ben Warya bunları bizimle paylaştığın için saolasın ama aşk bu olmasa gerek =)
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Jan 2008 Kullanıcı No: 24192 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 62646 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ben Warya gzl bi hikayen var
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
: 5 Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ben Warya günlüğünün kapsamı bya genişmiş bi sayfada bikaç yılı anlatabilmişsin sonuç olarak teşekkürler enteresan bi yazı neler gelmiş başına
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
![]() |
| Tags |
| ben, cansu, lise1, lise3, ozan, uni1, yawuz |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |