![]() |
| | #32 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ilk aşkım :) Vur hadi bir hamle ile çek tetiği Yok olan kalp ağrı duyarmı hiç kanarmı Sensizlik ölümden bile zor hergün hergün ölmek gibi Acısı çok devası yok Sensin devası ilaç gibi Gittiğinde kalbimide aldın Bak bende bir hiç bıraktn . Sen bensiz olursun Ben sensiz yarım kaldm AYNEN YAZDĞM GEÇERLİ **** HALA BENDESİN SMİNİ BİLİONZ YAZMŞTM AMA ŞUAN SLMK ZORNDA KLSAMDA AYNI **** BU YUKARIDAKİ SÖZLERDE BNDEN.. ![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | --->: ilk aşkım :) benim ilk aşkım 2 yaşından beri tanıdığım kaan kreşe giderken falan çocukluk işte aşık oldum sanırdım ilkokula kadar beraber büyüdük sora babalarımızın taini farklı yerlere çıktı ama her yıl yaz tatillerinde görüşürdük sora birbirimizden gerçekten hoşlandık ama bunu uzun süre itiraf edemedik arada başka kişilerle de çıktık ama lise sonda şeytanın bacağını o kırdı ve bana çıkma teklif etti yaklaşık 2 senedir de çıkıoruz... allah bozmasın |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü: 612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ilk aşkım :) insallah ta bozmaz da bu forum sitesinde yalan söylemek serbest mi yok deilse bir İHBAR varda yaa ixir sen bu mesajı düzenlemeyi düşünsene seni tanıyanlar olabilir forumda(örn ben) kendime gelince aşk mı oda ne yeniliyomu galiba biraz acıymış öyle dediler en son üç yasında tattım fena deildi |
| | |