![]() |
| | #16 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() | --->: ilk aşkım :) Arkadaşlar herkes kendine ayrı konu açabilir, burda muhabbete girmeyin. ama illede muhabbet isterseniz geyik bölümü var ya da çevrim içi sohbet açayım orada konuşun istediğiniiiiiz kadar okke. Yeni üyesiniz olabilir böyle şeyler ama yine de kuralları bilemniz gerekiyor... Sizin için çevrim içi sohbet açıyorum orda doya doya konuşun ![]() http://www.sanalkampus.org/forum/cevrim-ici-sohbet/ Buyrun sohbete |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 235
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: ilk aşkım :) ilk aşkımı 7 yaşında sevdim ilkokuldan ama 1 sene arkadaş olduk sonra o gitti ben ağladım ve emziğe başladım o günden bugüne kadar hep özlüyorum ![]() ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 60 Nerden: sefiliz
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 60466 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ilk aşkım :) hehee umarım emzigi bırakmışındır umarım karşınaa yine çok sevip özleyebilecegin bi kız arkadaşş çıkar arkadaşım... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 60 Nerden: sefiliz
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 60466 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ilk aşkım :) BENİM İKÖĞRETİM SIRALARINDA PAYLAŞACAK Bİ AŞKIM OLMADI BENİ İLK ETKİLEYEN KIZ LİSE İKİDE KARŞIMA ÇIKTI İLK GÖRDÜĞÜMDE ŞÖYLE BİSEVGİLİM OLSUN NE İSTERİM DAHA DEMİŞTİM O GÜNDEN SONRA KIZ BANA PAS VERMEYE BAŞLADI VE ÇIKTIK BİR İKİ AY SONRA BENİMONU ALDATTIĞIM GEREKÇESİYLE AYRILMAK İSTEDİ TAMDA MUTLU OLMAYA BAŞLAMIŞTIM OYSAKİ BEN ONDAN BAŞKA HİÇBİ KIZA BAKMIYODUM BİLE COCUKLUK İŞTE DAHA SONRA ÖĞRENDİMKİ BAŞKASI VARMIŞ ALLAH KAHRETSİN İLK AŞK İLK HEYECEN NASILDA İNANMIŞTIM ONA OYSA BEŞ PARA ETMEZMİŞ SEMRA |
| | |
![]() |
| Tags |
| ilk, askim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |