![]() |
| |||||||
| İlginç Videolar Resimler Yazılar Hertürlü enteresan video, resim, hikaye..vs paylaşımı yapabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8462 Rep Puanı : 841321 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 4 kişinin ölümüne neden olan kaza böyle görüntülendi! dün akşam izlemiştim bu kadar hız yapmasalardı şu an hepsi yaşıyo olurdu ![]() araba kullanan arkadaşlar ders alır inşallah bu görüntülerden..
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: trabzon
Rep Gücü : 3952 Rep Puanı : 393138 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 4 kişinin ölümüne neden olan kaza böyle görüntülendi! Eline sağlık belediğime değdi.... Feci gerçekten de... Koç'a minnettarız bu arabaları bize yıllarca sattığı için... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| goruntulendi, kaza boyle, kisinin, olumune neden olan |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |