![]() |
| |||||||
| Anketimiz: Arabanızı park ettiğinizde böyle bulursanız naparsınız? | |||
Soğuk su içerim | | 33 | 34,74% |
| Polise giderim | | 38 | 40,00% |
| Çekici çağırırım | | 12 | 12,63% |
| Ağlarım ne yapacağımı bilemem | | 12 | 12,63% |
| Katılımcı sayısı: 95. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #16 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arabanızı park ettiğiniz yerde böyle görürseniz n bak su arabanin karsi sinda duran kadin varya gider ona catarim ,gömedin mi yapanlari die ![]() ![]() ![]() sonrasinda cekici cagircaz mecburen
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 5115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arabanızı park ettiğiniz yerde böyle görürseniz n bak yine konu döndü dolaştı bayanlara geldi ordaki kadınceyizin ne suçu günahı var ya oradaki kadıncık akşam evdekilere ne yemek yapayım derdinde onumu görüo ki gözleri.. hey nerdesiniz kızlaaaar kolereaaa noktalıvirgül gülsen azrailangel nerdesinieaaaaz ![]() (yuh nasılda daıttım konuyu )
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arabanızı park ettiğiniz yerde böyle görürseniz n anlamadim gitti hepte ben suclu oluyorum hemen birlik oluyorlar aaaaaa ![]() ![]()
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü: 1832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arabanızı park ettiğiniz yerde böyle görürseniz n eee haklı tabi kız sen simdi niye taktın ki ordaki kadına... zannımca senin arabana bekçilik yapmak zorunda diiil ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| arabanizi, park, ettiginiz, yerde, boyle, gorurseniz, yaparsiniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |