![]() |
| | #16 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | --->: İşte internette aylarca dolaşan yalan fotoların Gerçek Hikayeleri inanmıyorum ya düpedüz keris yapmışlar bizi
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte internette aylarca dolaşan yalan fotoların Gerçek Hikayeleri naasılda kandırıyolar insanları..
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #18 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1801 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 355 284 Mesajına 568 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1034669 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte internette aylarca dolaşan yalan fotoların Gerçek Hikayeleri Zaten inanmamıştım desem umarım kimse ukalalık olarak anlgılamaz... Böyle şeylere kolay inanan bir insan değilim... Paylaşımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İşte internette aylarca dolaşan yalan fotoların Gerçek Hikayeleri İnanmı$mıydınız ki?
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
![]() |
| Tags |
| olay fotograflar, ve gercek yuzleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |