![]() |
| | #1 (permalink) |
| tamamen gerçek BU FOTOĞRAFTAKİ GÖRÜNTÜ TAMAMEN GERÇEK!.. ![]() 4 metrelik köpek balığı adamı böyle takip etti. Güney Afrika'da kanosuyla gezintiye çıkan adam bir süre sonra 4 metrelik bir köpekbalığı tarafından takip edildiğini fark etti. Takip edildiğini anlayarak küreklere tüm gücüyle asılan talihsiz adam kıyıya çok uzak bir noktada korkudan ne yapacağını şaşırdı. Ama korkulan olmadı. Köpekbalığı kanoya birkaç defa sürtündükten sonra uzaklaştı.
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: tamamen gerçek allah Esirgemişkardes Amaann O Ney öyle Yav
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| tamamen gercek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |