![]() |
| |||||||
| İbretlik Tüm İbret Verici olaylar (resim,video ve hikaye) Burada |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Acımadan Dir Diri Yaktılar - Galeri Ya ben bunlara gerçekten ama gerçekten bişe diyemiyorum..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Kullanıcı No: 25983 Yaş: 24 Nerden: laboratuardan...
Ettiği Teşekkür: 4 5 Mesajına 14 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 12326 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Acımadan Dir Diri Yaktılar - Galeri gerçekten söyleyecek bişey bulamıyorum;sadece izlemek,bişeyler yapamamak kanıma dokunuyor...!!! ALLAH herkesi korusun...
__________________ 3 TÜR CAHİLLİK VARDIR; 1)hiçbirşeyi bilmemek 2)gerekeni bilmemek 3)gereksiz herşeyi bilmek |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 175 Nerden: trabzon
Ettiği Teşekkür: 168 31 Mesajına 70 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 332993 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Acımadan Dir Diri Yaktılar - Galeri Hayır nası ırkçılıksa.... Beyazların yanında hepiniz aynısınız... Biz gitsek ayırt edemeyiz... Ülkelerine gelen misyoner kan emicilere karşı birleşeceklerine neler yapıyorlar hayret...
__________________ |
| | |