![]() |
| |||||||
| İbretlik Tüm İbret Verici olaylar (resim,video ve hikaye) Burada |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü: 2051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onbinlerce, şehit ,verdik bu ,vatana Hrant öldü ermeni oldunuz,Papa öldü hristiyan oldunuz dua edin BÜLENT ERSOY ölmesin...! ----------------------------------------------------------------------- onbinlerce ehit verdik bu vatana gözümüzü kırpmadan yüzbinleri feda ederiz ne bayrak iner ne ezan susar bu topraklarda memleketimiz üzerinde oynanan oyunlar bitecek gibi değil yıl mayacağız başaracağız kazanacağız türkün gücünü bütün dünyaya göstereceğiz onlarca mehmetçik şehit oluyor tepki gelmese ne davetler ne eğlenceler iptal oluyor bumu vatan severliğiniz bu mu müslümanlığınız bir kişi ölüyor ermeni oluyorlar peki bunca şehidi verirken ne oluyorsunuz kardelerimiz in baş örtüsü yüzünden basmadık yaygara bırakmıyorsunuz vatan elden gitti muhabbeti yapıyorsunuz esas sizin gibiler yüzünden bu hallere düşüyoruz memnunmusunuz yüreğiniz rahatmı vicdanınız yerindemi düşünün sonra bülentle beraberliğinize devam edin |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü: 139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: onbinlerce, şehit ,verdik bu ,vatana haklisin kardesim! bülent ersoy ölse düsünemiyorum ne yaparlar artik... bu vatan nelere gögüs gerdi,bunlarida asicaktir insallah.ihtiyacimiz olan sey sabir,inanc ve birlik sadace.hepberaber bir olalim vatani bölmeye maneviyatini bozmaya degilde kültürümüzle ve inancimizla ayakta tutmaya bakalim.atalarimizin kemikleri sizliyo belkide ama yok...hem mehmetcik hemde onlar huzuru coktan hakettiler sonucta onlar bizim istikbalimiz icin can vermeye hazirlar ve hala suan bile kursunlarin altinda belki vatan diye düsmana yürüyolar.neolur onlara dua edelim koruyalim bizde vatani bedenle degil belki ama ruhumuzla... SENI SEVIYORUM TÜRKIYE!!!
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
![]() |
| Tags |
| onbinlerce, sehit, vatana, verdik bu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |