![]() |
| |||||||
| İbretlik Tüm İbret Verici olaylar (resim,video ve hikaye) Burada |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biri açlıktan can çekişip ölürk£n diğeri...... İNSANLIK BU OLAMAZ BİZLER BU OLAMAYIZ.. o gözyaşlarının bir damlacık çocuğun açlık mücadelesi bizlere sorulacak.. we bizler böyle olmamalıyız.. Yorumsuz
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü: 1426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İnSaNLıK BU OLAMAZ! evet sorulacak...nasıl vereceğiz bakalım bunun hesabını
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: tekirdağ Yaş: 23
Rep Gücü: 817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İnSaNLıK BU OLAMAZ! bunu bende hep düşünmüşümdür elimde olsa yardımmımı esirgemezdim ama bizde garibanız, herhalde elinde imkan olupta yardım etmeyenlere sorulacaktır bunun hesabı die düşünüyorum rabbim herşeyin en doğrusunu bilendir.
__________________ Kurallara Uymayanlar Uyarılmaksızın Siteden İhrac Edileceklerdir. ![]() KURALLAR Her türlü istek, öneri ve şikayetleriniz için Mail/Msn: 3doorsdown@sanalkamp us.org |
| | |