![]() |
| |||||||
| İbretlik Tüm İbret Verici olaylar (resim,video ve hikaye) Burada |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() | Mr.FRANKS a Merhamet hür Dünyaya bu kadar mı IRAK;ta? Ben Basralı Ömer, Belki haberin yoktur diye yazıyorum Mr. Franks. Once demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. Demokrasi bizim eve de isabet etti Bir gün sonra anladım koptuğunu ayaklarımın. Tam onsekiz adet insan hakları saymışlar Vücudunda babamın. Annem yoktu zaten Ben doğarken ilaç yokluğundan ölmüş Ambargo falan dediler ya Anlamadım çocukluk aklı işte Oluşmadan sökülmüş. Sizde de banş böyle midir Mr. Franks? İnsan hakları çocukları yetim Ve ayaksız bırakır mı orda da? Düşer mi ayın kan gölüne aksi Güpegündüz düşer mi Pazar yerine demokrasi? Zenginlik insanları korkudan uykusuz bırakır Kuşlar gökyüzünü terk eder mi orda da? Babamla mırıldandığım son dua dilimde ayaklarımın hastanede Ve giymeye kıyamadığım pabuçlar Kaldı elimde. Çocukların var mı Mr. Franks? Al, oğluna götür onları bari işe yarasın Kim bilir belki baktıkça Bazen beni hatırlasın. Bu nasıl demokrasi Mn Franks? Düştüğü yeri yaktı Merhamet hür Dünyaya Bu kadar mı IRAK;tı? size İRAK savaşında babası ve annesi ölen ve kendisinin de bacaklan kopan Müslüman bir Çocuğun İRAK savaşını yöneten Tommy FRANKS;a yazdığı şiir |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 107
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 9000 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İbretlik... Komşumuzun çocuğu yazmış bu konuya acana ve bu konuyu acmaya sebeb olan o cocuga tesekkur ederim bu tur beyinli cocuklar olmasi cok hos bi durum tesekkurler arkadasim paylasim icin saol |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 19 Mesajına 44 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İbretlik... Komşumuzun çocuğu yazmış ewt gercekten ibret verici bir şiir daha öncedende ben bu şiiri forumumuzdaki şiir bolumune eklemiştim
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Tags |
| ibretlik, komsumuzun, cocugu, yazmis |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |