![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) |
| Yeni Üye | --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] Herkes karşı sanırım kapatılmasını. Eğer TC başka koşullarda olsaydı we aynı dava öyle bi durumda açılsaydı en önde bayrak tutardım bu dawaya. Ama şuan meclisin içinde isimlerini yazmaya çekindiğim hatta isimleri ellerimi titreten isimler warken gidipte Akp ile uğraşmak hangi akla hizmet anlayamıyorum.. Tr'de düzelmeler war gbi görünsede terazinin bi koluna koyup diğer kolundan alınca denge korunmuş olur mu ?? Eğitim denilen şey Tr'de ne kadar eğitim ? Eğitim siyasetle bir gider mi ? Öğrencilerin we üniversitelerin üstüne siyaset kuran bi dewlet nasıl bi dewlettir ? Zannediyoruz ki bizim üstümüze oyun oynayan başka deyişle bölünmemize neden olmaya çalışanlar hep dış güçler.. Peki ya iç tehlikeler ne olacak? Şu an yapılanların bana göre tek açıklaması war onuda yazmaya korkarım ağır olacak diye!! Demem o ki yanlış hedef yanlış isim
__________________ Tamamböceği, sana göre herşey olması gerektiği gibi! Tamamböceği, sana göre yarın da olmalı aynı bugün gibi! ( Çatlamam, patlamam, her gördüğüme !!! atlamam ) |
| |
| | #22 (permalink) | |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Kullanıcı No: 25306
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 65817 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] Alıntı:
Cevap vermeyecektim sana banlanmışsın arkandan da konuşmak istemem Lakin Nolmuş avatarlarımıza veya nicklerimize Yabancı ad koymuşsak bizim için bir anlamı olabilir değilmi arkadaşım eski adım the_answer liseden kalma bir yeni ad the_hurt de kendin araştır aydınlan Burda saygı çerçevesinde siyaset konuşuluyor sen kalkmış nicklerden bahsediyorsun | |
| |
| | #23 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22667 Yaş: 22 Nerden: Bir kusun kanatlarinda multeciyi
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 19804 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] Bu formun acimlasina sebep olan formu aslinda yeni okudum... Orada gordugum bir yanlisligi belirtmek istiyorum.. DTP ye kapatma davasi vardir ve su anda dava hakkinda bilgiler toplaniyor. |
| |
| | #24 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] Alıntı:
aYRıca bunu biliyoruz fakat yargı akpdeki gibi hızlı işlemiyor akp nin sonuca bağlanması 10 gün diyorlar ama dtp aylardır kapatılamadı gitti...hala ne bilgisi ya adamlar teröristlere kardeşlerimiz diyor....
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] | |
| |
| | #25 (permalink) | |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22667 Yaş: 22 Nerden: Bir kusun kanatlarinda multeciyi
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 19804 Rep
Oncelikle verdiginiz cevap icin tesekkur ederim ama su an vaktim olmadigindan daha sonra size cevap vericem. | |
| |
![]() |
| Tags |
| akp kapatilmalimi, parti kapatma, dava hakkinda goruslerimiz, akp, ak parti, parti kapatma davasi, tartisma platformu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |