![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #51 (permalink) |
| Üye ![]() | --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] tabiki konunun temelde inançla ilgisi yok ve olmamalı ancak bu partinin kapatılması dini motifleri gerekçe göstererek oluyorsa eğer direkt inanç meselesi oluyor ''MUTLAK YARATICI ALLAH'TIR'' cümlesi kapatma için gerekçe gösterilen cümlelerden biri hatırlatırım.ve daha niceleri... inanç kişi ile Allah arasında olmalı amenna.fakat geldiğimiz durumda bu tartışılır olmuş ne yazık ki,çünkü inançlara ket vurma söz konusu. ve eğitimci olmaktan,bu işi yapmaktan, benden eğitim aldıkları için mutlu olan öğrencilerimden daha çok zevk alıyorum. hazımsılık olayına gelince cevabınız aslında neden böyle yazdığımı anlatıyor. bir insanı tanımadan seviyesini eleştiriyorsanız eğer bende sizi cevabımı hak edecek seviyede görmüyorum herkese iyi günler
__________________ 3 TÜR CAHİLLİK VARDIR; 1)hiçbirşeyi bilmemek 2)gerekeni bilmemek 3)gereksiz herşeyi bilmek |
| |
| | #52 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Dec 2007 Kullanıcı No: 21686
: 0 Rep Puanı : 208844 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] bu cevabınızı kime yazdınız belirtirmisiniz ayrıca YARATICI BİR TEK AllAH DEĞİLMİDİR Kİ TARTIŞILIYOR dünyanın bütün teorisyenleri dahi bunu kabullenmiştir çok dğru dediniz inanç kişi ile allah arasındadır ama herkesin ayrı bir yaradanı yok her kesi yaratan tek bir allah var dolayısı ile bu bütün inananları ilgilendiriyor ve toplumu bütün kesimiyle ilgilendiriyor insanları tanımadan eleştirmek. ancak duygu ve düşüncelerini ortaya koyan herkes tartışılır fikir neyse zikirde odur. dolayısıyla düşünceleri bir insanın seviyesinin göstergesidir ayrıca kimsenin cevabınada muhtaç değiliz elhemdürüllah insanlar ottan ağaçtan madde ve materyaldan gelmedi dünyaya allah yarattı tartışılmaz hiç bir şekilde gene söylüyorum mutlak yaratıcı ALLAHTIR
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #54 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
: 5 Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] özellikle böyle ciddi bir konuda alaycı tavır takınması zaten saygısızlıktı.çocuk diil burda kimse biz tekerleme sölicekte dinlicekte yaşı çoktan geçtik kimse kimseyi farklı düşünüyor diye alaya alamaz kimsenin buna hakkı yok.hele hele böle bir konuda..
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| |
| | #55 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jan 2008 Kullanıcı No: 22407 Age: 22
: 282 Rep Puanı : 561787 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Parti Kapatma Davası ve Görüşlerimiz [Tartışma Platformu] ne için sölediğimi ifade etmemişim yorumum da... o eğer girerse ve okursa anlar ne demek istediğimi valla ben o dörtlükte direkt bi suçlama göremedim ispatlana dek zanlı suçsuzdur yargılanıp banlandı çocuk evet böyle dedim diye sölemedi düşünce okuma gibi üstün yetenekli diilim ![]() Ben bir koyunum kesmeye gelir ama Cekmeye gelmez boynum… şu üçlükten kendisi için sölediği yorum dahi çıkartılır,bence haksız yere banlandı yaptığım yorum gibi, ben düşüncesinden dolayı demediğim halde üzerime yapıştırıldı bazen 3. kişiler kelimeleri kendine göre yorumlar ve sonuç yanlış yola çıkar şu saatten sonra bu platform hiç de ateşli geçmeyecek |
| |
![]() |
| Tags |
| akp kapatilmalimi, parti kapatma, dava hakkinda goruslerimiz, akp, ak parti, parti kapatma davasi, tartisma platformu |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |