![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 23923 Yaş: 20 Nerden: ALMANYA
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 13544 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üniversitede kızlar el ele kaosçular üzgün acacam agzimi ama nezaman! sustuk sustuk dilsiz sandilar heralde.hala basörtü hala kavga gürültü! yeter be bi kasik suda bogasim gelyio artik hepsini! dokunmayin basörtümüze rahat birakin artik istersek carsaf giyetriz kimin süsüsnü bozuyo! avrupaya ayipmi oluyo.müslümaniz biz ya ISLAM gibi büyük bir sorumluluk tasiyoruz hepimiz üzerimizde.aclik var memlekette sefalet var basörtümüzle ugrasacaginiza gündemde onlarada yer versenize.
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 208 Nerden: çankaya
Ettiği Teşekkür: 12 8 Mesajına 10 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 219149 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üniversitede kızlar el ele kaosçular üzgün yani bu kadarda olmaz yazık yani
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
![]() |
| Tags |
| kaoscular uzgun, niversitede kizlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |