![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| İnsanlar Ve Eşyalar sizlerle ; son şehitlerimiz üzerine ,beni son bikaç gündür melonkonik ruh haline girmeme sebep olan dizelerimi paylaşmak istemiştim,,, İnsanlar eşyalarını taşır, eşyalar hatıralarını, insanlar ölür... hatıraları kalır eşyalarında, şimdi bu dizelerle kaybettigimiz yakınlarımızı,sevdik lerimizi ve onlardan bize kalan eşyaları düşünerek biraz daaa,,üzülecegiz,,,, | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İnsanlar Ve Eşyalar emeğine sağlık çok güzel paylaşım +rep
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| insanlar, hatiralari, esyalar, insanlar ve esyalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |