![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Dünyanın en pahalı köpeği Japonya'da dünyaya gelen köpek yavrusu, sıradışı bir özelliği sayesinde bir anda medyanın ilgi odağı oldu. Fabrika işçisi sahibi 200 bin dolar teklif edilmesine rağmen sevimli köpeği satmıyor! Minik yavruyu ayrıcalıklık kılan ise... Sıradan göründüğüne bakmayın, bir özelliği var ki herkes peşine düştü. Fabrika işçisi sahibi 200 bin dolara satmadı. Henüz bir aylık ve oldukça sıradan görünüyor. Ama öyle bir özelliği var ki herkes peşine düştü. Üzerindeki kalp, kalpleri eritti. Japonya'da dünyaya gelen minik köpek yavrusu, üzerindeki kalp şeklindeki leke sayesinde bir anda medyanın ilgi odağı oldu. Birçok meraklı ona sahip olmak için sahibine başvurdu. Bir işadamı sevgilisine, "Sevgililer Günü"nde hediye etmek için bu yavru için tam 200 bin doları gözden çıkardı ama sahibi, bir fabrikada işçi olmasına rağmen, ondan ayrılmaya dayanamadı, tüm teklifleri reddetti. ![]() ![]() Hürriyet
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dünyanın en pahalı köpeği çok değişikmiş saolasın aga
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: Bilecik ama Sinoplu Yaş: 19
Rep Gücü : 16 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dünyanın en pahalı köpeği güzel köpek ama 200bin dolar ![]()
__________________ ![]() Gözlerimden yüzünü çıkarda all, aşk yalansa her mevsim son baharr Senin aşkın yalanmış ben yalanmamış bir aşk istiyorum Aşk bir sabun ise köpürt beni pakize Aşk bir dilim ekmek demek, Kuru da olsa yemek demek bende sanalkampus coçuğuyum ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dünyanın en pahalı köpeği yaaaaa çok şiriiinnnnn bişiiii buuu çookkkk şirinnn ben bunu istiyomm ama
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kalp, en pahali kopek, kopek, pahali |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |