![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: neden aldatırız? Alıntı: GöKKußße´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster bir çok nedeni var 1- allah korkusu yeterince yoksa 2-karşı taraftan sevgi ilgi vs göremiyorsa(bu durumda ayrılmak doğru olandır fakat bazen erkekler bu konuda aç gözlü olabiliyor yada evliyse çocukları varsa vs ayrılmaması için bir sebep olabiliyor)(olmamalı yanlış) 3-karşısındaki insana güvenmiyorsa buda aldatması için içten içe bir faktör olabiliyor ve EN ÖNEMLİSİ partneri ona güvenmiyorsa nasılsa yapmasamda bana güvenmiyor o zaman yapayım diye düşünebiliyor vsvs .... gökkube yazacak bişi bırakmamışın valla gökkubenin dediklerinin aynısına katılıyorum. ![]() paylaşım için saol joss...
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 24
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | --->: neden aldatırız? dünyada yaşayan hiçbir canlı doğası gereği tek eşli yaşamazlar..dolayısı yla aldatan insanlarda problem aramak yalnıştır.fakat güzel ahlak denilen ve sosyoloji sayfalarında gecen kelimelerle bu olay saygısızlığın göstergesidir.biz duygularımızın ne anlama geldiğini bilmeden yaşarız çoğu kez ilişkilerimizi,bu nedenle başkalarına duyulan ilgi asla yapmazlarımızın arasındaki en utandırıcı yanımızdır...insanla rdaki karakter sayısından şüpeli olduğum bir gercek,tanıdığımız insan sayısınca karakterimiz olduğna inanıyorum,bircok ortak yanı olan yüzlerce karakter ve bir beden bir zihin...ekti-tepki durumu.insanlar verilen tepkiye göre karakter değiştiriyolar..çok iyi arkadaş dost olabilirsiniz ama eğer onu kızdırırsanız diğer insanlara vereceği tepkiyi verir.(size vurabilir,herkese yapabilir bu ortak karakter) yani içgüdüsel olarak hep aldatır ve aldatılırız...sevgil imizi çok sevmemize rağmen.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| neden aldatiriz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |