![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: Türkiye'de Gördüğünüz aksaklıklar ve çözüm önerileriniz Kısa kısa yazarsak bence çok daha hedefe ulaşılabiir olur arkadaşlar. En azından özet olarak madde madde sıralayalım görüş ve önerilerimizi? Ben güncel bi problem olarak KURBAN KESİM FAALİYETLERİ konusunda çok geri olduğumuzu düşünüyorum. Her gün düzenli kesim yapılan yerlerde insanlar kurban bayramı geldiğinde en ilkel yöntemlerle kurban kesiyor. Oysaki tesisler var her gün kesim yapan. Buraları çalıştırsak olmaz mı bayramlarda? Bir de KOMŞULUK İLİŞKİLERİnin bozulmasından şikayetçiyim. Kimse kimseye selam bile vermez oldu. Lütfen bizler SK ailesi olarak komşularımıza daha saygılı ve içten olalım. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Türkiye'de Gördüğünüz aksaklıklar ve çözüm önerileriniz bende tv konusundan bahsetmek istiyorum reyting konusu yüzünden biz gençlerin izleyeçegi programlar gece yarısı başlıyo örnek genç bakış buna bi çare olarak rtük ün bu tip progarmları reyting olayından çıkarmasını istiyorum saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hedef guclu turkiye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |