![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #8 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4538 Rep Puanı : 451883 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Erkek Dediğin BöyLe oLacaK!... hiçbiri imkansız değil.. en azından ben öyle görmüyorum zaten iki insan birbirni sevmenin dışında saygı duyduklarında(önce bir insan olarak)gerisi gelir.ben bunları okurken böle bir erkek yoktur diye düşünmedim.herşey karşılıklı sen saygı duyacaksın o duyacak zaten sonrasında bu yazılanların hepsi tek tek gerçekleşir.ama o saygı birkez yok oldumu dönüşü olmaz.eğer sevgilinizde normal bir arkadasınız gibi sıradan yada kızınca düşmanınızmış gibi bağırarak konuşuyorsanız o ilişki zaten sağlıklı bir ilişki değildir.güven saygı sevgi sadakat.oldu bitti.zor dil.zor die düşünenler bence kendileride bunu yapmadıkları için karşılarındakilerden göremiyorlar.bu yazılanlar ayrıntı değil aksine çok önemli şeyler.beklentide değil.. saol cnm paylaşım için. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Erkek Dediğin BöyLe oLacaK!... biri beni mi anlattı ![]() zor ya bu kadarı ayrıca erkekten bu kadar çok şey beklenirse erkek de karşıdan bekler içinden çıkılmaz bir boyuta taşınır ilişkiler.
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| erkek, erkek dedigin boyle |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |