![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) | |
| Süper Moderatör ![]() | --->: Alevilik Niye Hor Görülür..? Alıntı:
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 174 Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 177999 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alevilik Niye Hor Görülür..? olmuyo böyle arkadaşlar . az once bi ton islam ve alevilik hakkında şeyler yazdım. tam yolla dedim. konu kilitli , mesaj yollanmıyor denildi. neyse dedim yazdıklarımı kestim ilgili yere yapıştırayım dedim orayıda kitlemişsiniz. neyse dedimmm.. o arada elektirikler gitti geldi bilgisayar kapandı açıldı. onca emek gitti. bence bu bir uyarıydı benim için. kısaca söyleyim:islam bize kimseyi hor görmemeyi öğretir. derki : baban hristiyan olsa, ihtiyar ve yürüyemiyorsa, onu sırtında kiliseye taşıyacaksın. biz herkesi severiz. hele Hz. Ali yi ayrı severiz . o ehl-i beytendir. küçücük yaşta kimse efendimize sav. inanmaıp dalga geçerken "ben sana inanırım ya Muhammed" demişti. alevi tanıdıklarım oldu . aleviler hakkında söylenen çirkin şeyleri duydum ama onların onlarla alakası yoktu. her inanışta kendi içinde ayrılırken, uygulayanlar arasında da farklılık oluyor. benim kabul edemediğimse .iki cihan serveri Hz. Muhammed s.a.v. in gözardı edilmesidir. bunu anlayamıyorum. Hz. Ali efendimiz s.a.av e sevgisini her zaman dile getirmiştir. hatta mevlanayı haşa bi peygamber gibi göstermeye çalışanlarıda anlamıyorum. oysa oda Hz. Muhammed s.a.v. i seven hak aşığı biri. neden Efendimiz s.a.v. e gereken değer ve önem verilmiyor.hadisleri okunmuyor. bende bundan dertliyim. işte arkadaşım herkesin inanışları konusunda üzüntülü olduğu konular var. bizim dışımızda herkes bi polemikle inanışlarını anlatıp taraftar topluyor. biz buna gerek görmediğimiz için unutuluyoruz. kim ne derse desin kimse inancını iki sözle değiştirmez. boşa çene yormuş oluruz. neyse bak yine uzattım. konu kilitlenmeden ve elektirik gitmeden yollayayım ![]() saygılar..... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 175 Nerden: trabzon
Ettiği Teşekkür: 168 31 Mesajına 71 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 332993 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alevilik Niye Hor Görülür..? İyi bişe yapalım dedik siriyus. Kusura bakma. Arkadaşlar ısrar edince açtık yeniden Ben sıkıldım da ondan kusura bakmayın
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 174 Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 177999 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alevilik Niye Hor Görülür..? Alıntı:
![]() şaka bi yan bence doğrusunu yapmışsın. din üzerine takıldığım bi kaç forum var. yetkililerden kimse ilgilenmiyor, bunlar hassas mevzular haliyle insanlar düşündüklerini savunamayınca hakarete başlıyorlar. iyi bi noktada konuyu kesmezen kalpler kırılıyor ve gidenler gelmiyor. çok ilginç şeyler yazıyorlar, nerdeyse siteyi bölecekler. sınır az bi aşıldı mı mudahale edilmeli, yoksa sonu kötü oluyor. bence deminki mevzu benim için bi uyarıydı dediğim gibi bunlar hassas mevzular abartmamam gerekir abarttığım anda çok güzel uyarıldığımı düşünüyorum. Allaha şükür ![]() hayırlı geceler | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 175 Nerden: trabzon
Ettiği Teşekkür: 168 31 Mesajına 71 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 332993 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alevilik Niye Hor Görülür..? Eyvallah kardeş. Herkesi severiz bilirsin. Yeni gelen üye bizim için potansiyel bi kardeştir. Ancak bunun idrakinde olmayan genç ve forumda yeni arkadaşlar ileri geri yaparlarsa sıkıntı oluyo. Şimdi bi arada ovada oynamak varken uçurumda denge oynamak gibi gelio bana. Tüm Alevi kardeşlerimize selamlar buradan...
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags |
| alevilikknie hor gorulur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |