![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() | evet arkadaşlar.. http://www.sanalkampus.org/forum/din...ik/sayfa3.html bu konuyuu okuyup yorumlarınızı bekliyorum.. özellikleee yazılan cewaplaraa.. oglu1976 kardeşim.. soruyorum size.. biz nereye gidiyoruz..?? bizim yolumuz neresi..? kötü mü doğru mu yanlış mı..? cewabını bekliyorum.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Kullanıcı No: 16830 Yaş: 31 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 5 Mesajına 5 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 140507 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alevilik Niye Hor Görülür..? ben şunu söylüyorum....Allah bir...hz.Muhammed onun kulu ve elçisi...kur'an-ı kerim de yazılan emirlere uyarım...peygamber efendimizin sünnetini (yaptığı uygulamalar) uygularım...bunun dışındaki bütün uygulamalar Allah'ın emirlerine uymamaktır...ister adına alevilik de,ister hristiyanlık,ister yahudilik... Allah (c.c) bizim için din olarak islam'ı seçmiştir...bunları merak eden arkadaşlar okusunlar arkadaşlar...
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 4763 Nerden: beyoğlu-istiklal
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 17 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 97430 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alevilik Niye Hor Görülür..? BU KONUYU FAZLA UZATMAYIN ARKADAŞLAR KİMSE KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ HERKES DÜŞÜNCESİNDE HÜRDÜR.. AMA DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI KİMSE KİMSEYİ YARGILAYIP O İNSAN HAKKINDA KANAAT GETİREMEZ.. HERKES KENDİNE ÇALIŞIR VE KENDİNDEN SORUMLUDUR.. ASLINI BİLMEDİĞİN ŞEYLER HAKKINDA DA ANLAMSIZ AÇKLAMA YAPMAK DOĞRU DEİLDİR.. DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ŞEYLERİ ÖNCE KENDİNİZİN MANTIĞI KABUL ETMELİ..... |
| | |
![]() |
| Tags |
| alevilikknie hor gorulur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |