![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | arkadaşlar biz biraz çılgındk ilk lise yıllarımı bursada okumuştum e haliyle bütün okulu tanıyoruz bizim çok ii anlaştığımız 11 tm A kardeş sınıfımız bi video çekip yuotube attılar sizlerle paylaşmak istedim ya komedi keşke bursadaki yıllarım geri gelse ![]() ![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 15295
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 30873 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: joss sun kardeş sınıfınn videosu:D zuhahaahha!!! görüntü biras bozuk amma olay güzel ![]() ![]() dans eden çift de on numara ![]()
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 41 Nerden: deep
Ettiği Teşekkür: 6 31 Mesajına 49 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 529184 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: joss sun kardeş sınıfınn videosu:D çok güzel ![]() biz de halay çekerdik bahçede. darbuka çalan siyahi bir arkadaş vardı, çok da yakışırdı eline ![]() o çalardı biz oynardık. bunlar güzel anılar. siz ölümsüzleştirmişsini z çok güzel |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: joss sun kardeş sınıfınn videosu:D hey gidi günler diyebiliyorum artık canlarım ya okadar özlüyorki insan bu tür anılar insanın unutamayacağı hoş anılardr ilk okuldada cd ye yıllık yapmştık unutulurmu o günler yaa ![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 15 Mesajına 20 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: joss sun kardeş sınıfınn videosu:D görüntü bozuk olmasa çok güsel olcak...tüm okul bizden bu yüzden bıktı ![]() okulda uzun eşşek ve halay denince akla gelen ilk isim bizim sınıf![]() |
| | |