![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: yeni kaledonya Yaş: 18
Rep Gücü: 1766 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pinhani ![]() Sinan Kaynakçı 25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu. Müziğe bu okulda başladı. 1995 yılında yan flüt ve gitar çalmayı öğrendi. 1996 yılından itibaren aralıklarla Stüdyo Hiphop'ta bateri dersleri aldı. 2001-2003 yılları arasında "Van Basten" grubuyla Beyoğlu barlarında canlı müzik yaptı.Bu dönemde kendi parçalarını yazmaya başladı. Farklı hedefleri nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı. 2004'te Zeynep Eylül Üçer'le Pinhani'yi kurdu. Nisan 2006'da yayınlanan Pinhani'nin ilk albümünde şarkıları ve sesiyle yer aldı. Birçok enstrümanla ilgileniyor. Pinhani'nin dışında Akın Eldes Trio konserlerinde bas gitar çalıyor. Vokalist ve Gitarist ![]() Zeynep Eylül Üçer 16 eylül 1985'te İstanbul'da doğdu.Çocukluğu Teşvikiye'de geçti.1991-1997 yılları arasında Trt İstanbul çocuk korosunda şarkı söyledi.Orta okula İstanbul'da başladı. 1 yıl sonra ailesiyle Antalya'ya yerleşti.Antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2.ligde uzun süre basketbol oynadı.Sinan'ın ona hediye ettiği bas gitarla aktif müzik yaşantısı başladı. Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için İstanbul'a geldi. 2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden İstanbul'a yerleşti. Pinhani'nin ilk albümünde bas gitar çaldı ve vokal yaptı.Bas Gitarist ve Vokalist ![]() Hami Ünlü 12 mayıs 1985 de İstanbul da doğdu. Orta okul ve liseyi Notre Dame de Sion’da okuduktan sonra 2004 senesinde Galatasaray Üniversitesi İktisat Böümünü kazandı. Şu sıralar üniversiteye devam etmektedir. Müzik hayatı 2000 senesinde kayıt olduğu Drum Club'ta başladı. Ders aldığı Drum Club hocaları arasında Hakan Açıkalın, Bülent Akbay, Alişan Topaloğlu ve Berke Özgümüş yer almaktadır. Ortaokul ve lise yıllarında amatör anlamda cazla ve davulla iç içe yaşadı. Üniversitede Paris Konservatuarı Caz bölümünde hoca olan Phillipe Poussard eşliğinde caz atölyelerine katıldı. 2006 mayıs ayında Pinhani grubuna dahil oldu. Ayrıca zaman zaman Akın Eldes Trio konserlerinde de çalmaktadır.Davulcu Beraber Çaldığımız Müzisyenler: ![]() Akın Eldes Akın Eldes, Frankfurt (Almanya) da doğdu. Müziğe ilk adımları herkes gibi mandolin ve flüt ile attı. Sağ-Sol olaylarına karışmasına istemeyen ailesinin gitar almaması nedeniyle anca lisede gitar çalmaya başladı. E-5, Painted Bird, Asım Can Gündüz ve Çapkınlar gruplarından sonra 1986 ile 2000 yılları arasında Bulutsuzluk Özlemi’nde yer aldı. 2000 yılından sonra çeşitli gruplarla sahneye çıktı ve albüm kayıtlarında bulundu. Tüm bu koşuşturmanın arasında boş durmayan Akın Eldes, kendi müzikal bakışını anlatan iki de albüm yayınladı ve bir üçüncüsü de sizlere ulaşmak için gün saymakta. Pinhani'nin ilk albümünde müzikal prodüktör ve gitarist olarak yer aldı . Fırsat buldukça grubun her konserinde çalmaktadır .Gitarist ![]() Cem Aksel 17 Şubat 1963'de Ankara'da doğdu. Caza ve davula olan ilgisi İstanbul'da ortaokul sıralarında başladı. Lise yıllarında amatörce devem eden müzik hayatı lise sonrası profesyonelliğe dönüştü. 1983 yılında İsviçre Bern'de bulunan, Swiss JazzSchool'a kaydodu. Ancak maddi olanaksızlıklar nedeniyle devam edemedi. O günden bu yana yaşamını müzik ile kazanan sanatçı 60 kadar albüm çalışmasında çeşitli şarkıcılara eşlik etti. Türkiye'nin hemen hemen bütün cazcıları ile çaldı. Halen İstanbul'da yaşayan Cem Aksel, Bülent Ortaçgil ve çeşitli caz müzisyenleri ile farklı mekanlarda çalmaktadır. Pinhani'nin ilk albümünde davulcu olarak yer aldı. Zaman zaman konserlerde de gruba eşlik etmektedir.Davulcu ![]() Ceyhun Kaya 1 ağustos 1979'da Samsun'da doğdu. 1997'de bağlama, 1999'da kaval, 2000'de klarnet çalmaya başladı. 2001 yılında Ankara'ya yerleşti. Flüt , saksafon, gitar ve başka bircok enstrümanla ilgileniyor. Karadeniz müzikleri, Türk halk müziği, balkan müziği ve alternative rock müzik türlerinde yerli ve yabancı müzisyenlere eşlik etti. Ocak 2007'den beri Pinhani'yle çalıyor, halen Ankara'da yaşıyor ve burda farklı gruplara eşlik ediyor. Üflemeli çalgılar ![]() Selim Aydın 16 Mayıs 1981'de Ankara'da doğdu. Çocukluğu Adana'da geçti. Ortaokul yıllarında klasik gitar dersleriyle müziğe başladı. Lisedeki grubuyla yarışmalarda ve konserlerde çaldı. Üniversite yıllarında Sinan Kaynakcı ile tanıştı ve onunla beraber Van Basten'de yer aldı. Cem Nasuhoğlu ile gitar ve armoni üzerine çalıştı. Yurtdışında olduğu için ilk albümün kayıtlarında bulunamadı. 2006 Doğu Anadolu turnesi sırasında ise askerdeydi. İlk konserlerinden beri Pinhani ile çalıyor. Gitarist HELE BI GELiçinden geleni söyle , kalirsa yazik olur hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur biseyler yapabilirsem güzel gözlerin için basindan geçeni anlat , masaldir benim için hele bi gel , uzaklar sana gelir sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir hep seni bulur , uzun zor sikici günler yazik olur , hadi gel kurtar bizi ![]() BENI AL bugünüm yarin olsa , ya da hep yeni bastan yasamak ne güzel olur hiç baslamamissan geriye ne kalirdi yasananlari atsan seni bir daha yasamak isterim aslinda beni al kucagina , elini belime sar beni almadigin an üsürüm sabaha kadar beni al kucagina , elimi beline sar beni almadigin an ölürüm beni al biraz önce uyurken seni koynuma aldim dudagindan öperken uykudan uyandim sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanina gelebilsem bir daha dönmezdim beni al kucagina , elini belime sar beni almadigin an üsürüm sabaha kadar beni al kucagina , elimi beline sar beni almadigin an ölürüm beni al beni al kucagina , üsürüm sabaha kadar BEN NASI BÜYÜK ADAM OLUCAM görmezdim önümü görmezdim , okudum yillarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim adimi bilmezdim aradim her sehirde aradim kostum dere tepe astim dolastim kimin ugruna , ne ugruna herkes kösesini kapmis iyi ama ben nasi büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savasi kaybetmis peki ben nasi büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirir mi acaba sevmezdim okulu sevmezdim , okudum yillarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her sekilde denedim denemekle olmadi zaten yenildim kimin ugruna , ne ugruna herkes kösesini kapmis iyi ama ben nasi büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savasi kaybetmis peki ben nass büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirir mi acaba ben nasi büyük adam olucam |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pinhani çok başarılı bi grup özellikle de İSTANBUL DA KİMİM WAR ŞARKISI harika.. dinleyn tawsie ederm..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: mi???
Rep Gücü: 2858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pinhani Beni Al.......Beni Al bu şarkıya bi de o hele bi gel de şey dio ya ".......Biseyler yapabilirsem guzel gozlerin icin Basindan geceni anlat, masaldir benim icin......." işte buna bayılıorummm... ii grup kaliteli geldi baklm bööle dewam etsn... ii olar ![]() emek içün teşkkrleeerrr.. tey |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pinhani ((ana bi baktım bnm gözde grubumdan bensiz bahsediliyoo...)) bence şu sıralar şu malum dizinin de etkisiyle baya hız kazandılar şarkılarının hepicii birbirinden güzel. valla ben üstüne grup tanımam inş böle devam ederler ilerde ii iş çıkarcaa bensiolar kannımca ![]() ![]() ![]() tam gaz devam
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |