![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 9762
: 0 Rep Puanı : 296856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AKP'yi Kızdıracak Afişler ahaha güzel güzel millet anlayacak ama iş işten geçmiş oturacağı evde bir yahudiyi görmüş olacak.Nolmuş bunda benim evimi barkımı da satsın diyorsan yola devam... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jun 2007 Kullanıcı No: 8689 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 44847 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AKP'yi Kızdıracak Afişler Bunları herkes görebilse çok iyi olacak ama.... ben daha 16 yaşımdayım ne yapmak istediklerini anladım ama bu millet ya anlamıyo yada anlamak istemiyo... Hepsi birbirinden güzel sağol güzel paylaşım... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
: 5 Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AKP'yi Kızdıracak Afişler arkadaşlar biraz siyasete girmiş olcam ama herkes özelleştirmelere kızıyo.bde şöle düşünün ekonomik kriz yşadık borca battık önceki hükümette.bu borç nası kapanırdı krizden nasıl çıkılırdı?hazine kendi kendine para basmıyo.özelleştirme şarttı. yüzeysel olarak bakmayın.hizmete bakın.ben tüm büyük partilerin seçim birolarına gittim hepsinin broşürlerin okudum.mitingleri izledim tv programlarını izledim hatta yakıın gördüğüm partinin seçim çalişmalarına katıldım siyaset göründüğü gibi yüzeysel diil çk ince ayrıntıları var göründüğü gibi diil hiçbişey.nese şimdiye kadar kimden fayda gördükki öncek hükümetlerde?
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 9762
: 0 Rep Puanı : 296856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: AKP'yi Kızdıracak Afişler evet dediğin gibi yüzeysel bakmamalıyız.Önceki hükümette kriz oldu ama bu onların yüzünden mi oldu?Elbette hayır bir ülke ekonomisi 3 sene batırılacak boyutta küçük değildir.Gelelim özelleştirmeye;ben daha üniversite okumama ve hiçbir siyasi faaliyette bulunmamama rağmen bu kadar şeyi satarak ben bile ekonomiyi iyi gösterirdim kaldı ki bunlardan daha pahalıya da satardım çer çöp fiyatına değil.şimdi kabul etmemiz gereken şu:eğer bu ülkenin vatanını milletini seven gençleri benliğinden uzaklaşmadan siyasete girmiş olsa(kavga gürültü ile değil) meydan ne bunlara ne de bunlardan öncekilere kalırdı. |
| | |
![]() |
| Tags |
| akpyi, kizdiracak, afisler |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |