![]() |
| |||||||
| Hodri Meydan Bu alanda Forum kuralları çerçevesinde, hakaret olmadan Hertürlü konuyu Tartışabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | Dürüst Cevaplar dişçi korkusu olan bir ademoğlunu dişçiye götürmüş idim. götürmüş derken, bir arkadaş olarak eşlik etmiştim. muayene sonrası daha önce ne kadar şeker, ne kadar iyi, ne kadar telkinden anlayan bir doktor bu doktor diye nitelendirdiğim insan ile ademoğlu arasında şöyle bir diyalog geçti; - cancım dişlerinde 16 çürük var haftada 4 tane kapatıp 1 aylık tedavi uygulayacağız önümüzde ki 1 ayın çok zor geçecek - ya gerçekten mi? eyvah napıcam çok canım yanıcak mı ne kadar tutar zaten çok mu pahalı yaptırmasam mı, daha ne kadar dayanabilirim? yapmasam olmaz mı? - sana yalan söylemeyeceğim, çok canın yanacak ve milyarlar tutacak. Sizin en dürüst cevabınız nedir? ben başlıyorum Sevmiyorum seni bitti |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dürüst Cevaplar bana Akil Werme Benİm DoĞrum DoĞrudur YanliŞim Da DoĞrudur Sanane..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 7230 Yaş: 18 Nerden: yeni kaledonya
Ettiği Teşekkür: 136 53 Mesajına 96 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 201689 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dürüst Cevaplar bana karışma hayat benim istediğimi istediğim gibi yaparım |
| | |
![]() |
| Tags |
| durust, cevaplar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |