![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Omega saat efsanesi Omega Saat Efsanesi Bir otomobil tamircisi ılık ilkbahargecelerinden birinde evine giderken yolun kenarında bir araba ve arabanın başında da patlayan lastiği değistirmeye çalışan iki güzel kız görmüş.Yardım amacıyla kenara yanaşmış.Ama istepne de patlakmış maalesef.Adam,''bu saatte bunu tamir etmek imkansız.En iyisi ben sizi evinize bırkayım,yarın bir çaresine bakarız '' demiş.Evin Önüne geldiklerinde kızlar adamı bir fincan kahve içmek için evlerine davet etmiş.Ev,bi apartman katının 7. katında,hoş bir daireymiş.İstepneyle uğraşırkenelleri kirlenen adam eve girer girmez banyoya gidip llerini ykamış.Bu arada OMEGA marka saatini de kolundan cıkarıp,aynanın önüne koymuş.Kızlardan birinin,''Kahve hazır''diye seslendiğini duyunca hemen ellerini kurulayıp banyodan cıkmış.o aceleyle de OMEGa marka saatini çıkardığı yerdeunutmuş.Kızları n sohbeti çok keyifliymiş.Grup vaktin nasıl geçtiğini anlamamış.Sonunda adam geceyi kızların Evinde geçirmis.Sabah da 7'de kalkmış sve işe gitmiş.Tamirhanesine vardığında saatini kızların evinde unuttuğunu farketmiş.''iyi bari,kızları tekrar görmek için bahane olur '' diye düşünmüş..Akşam iş bitimi saatini almak için kızların evine gelmiş,ama ka***ı bahsettiği kızların artık o dairede yasamadıkalrını söylemis.Bu iki talihsiz kız 3 hafta önce trafık kazası geçirip ölmüşler.Şu anda,adamın pnları ilk gördüğü yere çok yakın olan bi mezarlıkta yatıyorlarmış.Tamirc i duyduklarına inanamamış,''Nasıl olur?Ben dün akşam evlerinde onlarla beraberdim'' demiş.Ka***ı bunun imkansız olduğunu söyleyerek adamı,kapısı avukat tarafından mühürlenmiş dairenin önüne götürmüş.Adam çok meraklanmış tabii.Ertesi gün avukata gidip durumu anlatmış ve beraberce kızların dairesine gelmişler.Mühürü açıp içeri girmişler.Adam doğruca banyoya gitmiş.OMEGA marka saat aynanın önünde bıraktğı gibi duruyormuş.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Omega saat efsanesi paylaşım için saol
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |