![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | aynadaki görüntü KORKU aynadaki görüntü... Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz? Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz. "Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz. Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı? Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte.... __________________ kiyamet kopar çöker karanlik... allah bizi affetmez çok günah aldik... sevenler ayrilmaz biz bir plan yaptik... tüm çarşi cehennemden kombine aldik |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 23 Nerden: BuRSa
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 52441 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aynadaki görüntü KORKU+16 ya varya annem babam fln hep bana kucukken gece aynaya bakma derlerdi bende bakmazdım ama şimdi de hiç aklıma gelmiyodu gece bakmak deneyecem ama ole bişi varsa eger harbiden korkudan ya deli olurum yada orada geberip giderim saol kardes guzel 1 paylasım..
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 9248
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: aynadaki görüntü KORKU+16 ulan ayna korkumdan saten eve giremiodum yeni geçti korkum bunu okuduk ya artık gece işeyemem heralde |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5311 Yaş: 18 Nerden: Ben heryerdeyim ama simdilik ankara !!!
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 2 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 92422 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aynadaki görüntü KORKU+16 Walla yatılı okulda bisim hocaların yaptığı hortlak şakasından sonra hiç bir şey beni korkutamaz çünkü hayatımda en çok o zaman korkmuştum |
| | |
![]() |
| Tags |
| aynadaki, goruntu, korku |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |