![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar gerçek Vitrin mankeni bomba sanıldı Konya''da bir kavşağın ortasına bırakılan vitrin mankeni, bomba şüphesiyle uzmanlar tarafından fünyeyle patlatıldı. Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay İlçesi Piri Esat Paşa Caddesi Eski Garaj Kavşağı''nda sadece gövde kısmı bulunan bir cansız mankeni gören vatandaşlar, bomba olabileceği endişesiyle durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Konya Emniyet Müdürlüğü''nde görevli bomba imha uzmanları, kavşağı trafiğe kapattıktan sonra, yol ortasına bırakılmış plastik mankene fünye yerleştirdi. Kısa süre sonra fitilli fünyenin patlamasının ardından, mankenin içinde herhangi bir şey olmadığı anlaşıldı. Susam diye ektim, kenevir çıktı! ADANA' nın merkez Yüreğir İlçesi' ne bağlı Kürkçüler Beldesi' nde evinin bahçesinde esrar yapımında kullanılan kenevir ele geçirilen 52 yaşındaki Mustafa Özkul, "Ben susam diye ekim yaptım, kenevir çıktı." diye kendini savunmaya çalıştı. Beldede Kocabağlar mevkiinde oturan Mustafa Özkul, çevresini 3 kat dikenli tel ile çevirdiği 2 dönümlük bahçesine susam ekti, ancak, bu bitkiler arasına esrar yapımında kullanılan dişi Hint keneviri de ekildi. Bir ihbar üzerine bahçeye baskın yapan jandarma ekipleri, susamlar arasında bin 150 kök Hint keneviri ele geçti. Hint kenevirleri jandarma tarafından sökülerek imha edildi. Gözaltına alınan zanlı Mustafa Özkul, bitkilerin kenevir olduğunu bilmediğini iddia ederek, "Benim haberim yok. Susam ekmiştim. Böyle bir bitki çıktı. Kesinlikle suçsuzum" dedi. Keyfinize bakın. Dükkanınız soyuluyor. Konya'nın Hüyük İlçesi'nde düğün gecesinde damadın işyeri soyuldu. Olay, gerdek gecesinde damadı telefonla arayan bir kişinin, ''Dükkan elden gidiyor, siz keyfinize bakın'' demesi üzerine ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde kozmetik ürünleri ve kaset satışı yapan Mehmet Dikler'i evlendiği günün gecesi, kendisini telefonla arayan bir kişi, ''Siz keyif çatmaya devam edin, dükkanınızın içi boşaltılıyor, haberiniz yok'' diyerek telefonu kapattı. Evden ayrılarak yakınlarıyla birlikte işyerine giden Mehmet Dikler, kapının asma kilidinin kırılarak içeri girildiğini ve işyerinde bulunan para kasasındaki 800 YTL'nin çalındığını fark etti. Girdiği evde uyuyor numarası yaptı ama... ANTALYA''da bir eve giren hırsızlık zanlısı A.S., yakalanacağını anlayınca yatak odasında uyuyor numarası yapıp ev sahibi olduğunu iddia etti. İlk anda polisi yanıltmayı başaran zanlı, komşuların ‘Ev sahibi bir kadın’ demesi üzerine gözaltına alındı. Olay dün saat 23.00 sıralarında Deniz Mahallesi 121 Sokak üzerinde bulunan Bayırlıoğlu Apartmanı''nın birinci katında meydana geldi. Adı açıklanmayan bir kadına ait evin camını kırıp içeri giren A.S.''yi gören vatandaşlar, hemen polisi aradı. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler apartman dairesini kuşattı. Kırık camdan eve giren polisler, yatak odasında uyuyormuş gibi yapan A.S. ile karşılaştı. Birşeyden haberi yokmuş gibi davranan A.S., “Ben evsahibiyim. Ne oldu. Birşey mi varö diyerek, polisi yanılttı. Vatandaşların evde tek başına kalan bir kadının yaşadığını belirtmesi üzerine polis tarafından gözaltına alınan A.S., Bahçelievler Polis Merkezi''ne götürüldü. Polisin yaptığı incelemede, zanlının elinde kesikler olduğu belirlendi. A.S.''nin, ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Ev sahibi kadının ise, olayın yaşandığı an evde bulunmadığı açıklandı. |
| | |
![]() |
| Tags |
| bunlar, gercek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |