![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Rep Gücü: 1078 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ölmeden önce denemeniz gereken 50 şey 1. yunuslarla yüzmek 2. Avustrulay’nın Büyük Mercan Re sifleri’ nde tüple dalmak 3. Concorde ‘ la New york’a uçmak 4. balinalrı seyretmek 5. köpekbalıklarıyla dalmak 6. uçaktan atlamayı öğrenmek 7. balonla uçmak 8. bir savaş uçağında uçmak 9. safariye gitmek 10. kuzaey ışılarını görmek 11. inka yollarında Machu Picchu’ ya yürümek 12. sidney limanı köprüsüne tırmanmak 13. bir cennet odasına gitmek 14. Formula 1 otomobili kullanmak 15. rafting yapmak 16. çin seddinde yürümek 17. bungee jumping yapmak 18. Chicagodan los angelesa royte 66 yı takip etmek 19. rocky dağlarında geçen trene binmek 20. büyük kanyolu helikopterle gezmek 21. şark expresi ile yolculuk 22. filleri doğal ortamda görmek 23. antartikaya gitmek 24. motosiklet kullanmak 25. kovboyluğu denemek 26. evereste tırmanmak 27. bir şelalede yüzmek 28. uzaya çıkmak 29. galapagos adalarına gitmek 30. yağmur ormanlarında trekking yapmak 31. uzun bir sahilde atla dört nala gitmek 32. piramitlere deveyle gitmek 33. moskovadan vladivostoka trans Sibirya treniyle gitmek 34. avustrulyada ayers kayalıklarında gün doğumunu izlemek 35. rüzgarlı havada yürüyüş 36. kilimanjaro daına tırmanmak 37. bir yanardağın üstünde uçmak 38. kutuplardaki köpekli kızaklardan kulanmak 39. bir buzula tırmanmak 40. rollercoastera binmek 41. kılıçbalığı avlamak 42. paragliding yapmak 43. georgiada augustadaki botanik bahçelerinde golf yapmak 44. dağ gorillerini izlemek 45. kaplanları ortamlarında görmek 46. isviçrede kızağa binmek 47. disneyworldü gezmek 48. las vegasta umar oynamak 49. borneodaki orangutanları görmek 50. kutupayılarını kutuplarda görmek…. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ölmeden önce denemeniz gereken 50 şey eee ben bunların hepsini yaptım ölecek miyim doktor bey?
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü: 1053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ölmeden önce denemeniz gereken 50 şey ben 44 madde hariç hepsini yaparım ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Tags |
| gereken, olmeden, once, sey, yapmaniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |