![]() |
| | #1 (permalink) |
| Word programini acin ve = rand (200,99) yazın enter a basın çıkan şey şaşırtıcı. alınıtıdır...
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Microsoft Wordteki gizli kapı YAZDIM VE ALMANCA YAZILAR CIKTI.tercüme yapmaya bile degmez cok sacma seylerdi
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #3 (permalink) |
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Microsoft Wordteki gizli kapı yada benim pc almanca oldugu icin öle cikti
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü : 2526 Rep Puanı : 250000 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Microsoft Wordteki gizli kapı Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar............... . çıktı süpermiş yaa ![]() ![]() ![]() ![]() :cildi r |
| | |
| | #5 (permalink) |
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Microsoft Wordteki gizli kapı bende öyle yazmiyo, FRANZ TAKSIYLE BAYERN(ALMANYANIN BIR EYALETI) NDE
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| word |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |