![]() |
| | #1 (permalink) |
| kedi Çok uzak ülkelerin birinde,uzak bir ormanda bir kulübede tekir bir baba kedi,siyah/beyazlı bir anne kedi,kulakları kuyruğunun ucu ve patileri siyah olan beyaz bir yavru kedi yaşarlar. Baba kedi ormanda yiyecek bir şeyler ararken,anne kedi ise evinde ev işleri ve yemek ile uğraşır.Yavru kedi de,gününü ormanda uçuşan yapraklarla,böcekler le ve diğer orman arkadaşları ile oynayarak geçirirler. Günlerden bir gün baba kedi eve dönerken bahçede yavrusunu oynarken bulur.Kendi etrafında dönerek kuyruğunu yakalamaya çalışır,ama bir türlü başaramaz.Baba kedi ise onu izler.Ta ki yavru kedinin başı dönüp olduğu yere yığılana dek bu devam eder.Yavru kedi bitkin bir halde,derin bir nefes alır.Ve baba kedi sorar, =Evladım ne yapıyorsun sen böyle,deminden beri seni izliyorum,helak oldun. -Babacığım,kuyruğumun ucuna mutluluk bağladım,onu yakalamaya çalışıyorum. =Ah evladım,ben de senin gibi minik bir kedi iken aynı şeyi yapardım.Ama ben de bir türlü başaramaz,sonunda senin gibi olduğum yere yığılır kalırdım.Aylarca bu böyle sürüp gitti.Sonunda dayanamayıp vaz geçtim.Ve başımın doğrultusunda koşmaya başladım.Yıllar sonra dönüp arkama baktığımda,bir de ne göreyim?. Aylardır peşinden deli gibi koştuğum o mutluluk var ya,,meğer ben koştukça o da benim peşimden koşuyormuş… Kıssadan hisse: Deli gibi peşinden koştuğumuz mutluluk,kim bilir belki de yanıbaşımızdadır. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü : 3701 Rep Puanı : 368376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kedi guzel bı paylasım acaba benımdemi öle olur ahhh keskeee
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| | |