![]() |
| | #1 (permalink) |
| ReHa Muhtar'dan komik inciler:) Türk ulusal televizyonlarından Show Tv'nin eski HABER MÜDÜRÜ. Onu hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Canlı yayında yaptığı röportajlarda, en dramatik olaylarda bile seyirciyi hep güldürmeyi (!) becerirmiştir, işte size bir kaç örnek; Haber : Harika Avcı kürtaj yaptırmıstır. R.M. : Peki, Bebek simdi nerede? Soru: "Otopsiye başladığınız saati söyleyebilir misiniz?" Cevap: "Otopsi sabah 8:30 civarında başladı" Soru: "Ve bu sırada Mr. Dennington ölüydü, değil mi?" Cevap: "Yooo, masanın üzerinde oturmuş kendisine neden otopsi yaptığımı merak ediyordu." Soru: "İlk evliliğiniz nasıl sona erdi?" Cevap: "Ölümle" Soru: "Peki hanginizin ölümü?" Soru: "Gördüğünüz kişiyi tarif edebilir misiniz?" Cevap: "Orta boylarda sakallı biriydi" Soru: "Peki erkek mi, kadın mıydı?" Soru: "3 çocuğu vardı, öyle mi?" Cevap: "Evet" Soru: "Kaç tanesi erkekti?" Cevap: "Hiçbiri" Soru: "Peki kız varmıydı?" Soru: "Merdivenler alt kata iniyordu öyle mi? Cevap: "Evet" Soru: "Peki yukarıya da çıkıyorlarmıydı?" -En genç oğlunuz, hani şu 22 yaşında olan, o kaç yaşındaydı? -Fotoğrafınız çekilirken orada mıydınız? -Savaşta ölen kardeşiniz mi yoksa sizmiydiniz? -Yalnızmıydınız yoksa kendi başınıza mıydınız? -Çarpışma anında araçlar birbirinden ne kadar uzaktaydı? -Kaç defa intihar ettiniz? Reha Muhtar karısını bogarak öldüren adamı progr***** çıkarıyor. ilk sözü: - Efenim, basınız sag olsun. Reha Muhtar anlamakta bazen güçlük çeker: - Dogustan kör olduğunuzu anladım da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Ankara Yaş: 20
Rep Gücü : 669 Rep Puanı : 65000 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ReHa Muhtar'dan komik inciler:) Super ![]() +Rep
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ReHa Muhtar'dan komik inciler:) sagol kardesim vallahi gülmekten mahvoldum,Allah ta seni güldürsün selamlar her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsa
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ilginc yazilar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |