![]() |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() | ![]() BU ILGINCLIGI SIZDE DENEYIN ! Yazıyı Okuyamıyorsanız , Çinliler Gibi Gözlerinizi İyice Kısın ve Gözlerinizi 2 Yanından Hafifçe ÇekereK Resme Bakın..Gercekten Cok İlginç !!!!! Yapınca Çok Şaşıracaksınız !!!!!!!!!!!!!
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- Konu daoisart tarafından (13.05.07 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 15 Mesajına 20 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu yaziyi okuya bilmeniz icin gözünüzü kisin süper bişey emegine saglık |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5990 Nerden: öZgÜrLüĞüN üLkEsİnDeN...
Ettiği Teşekkür: 6 9 Mesajına 11 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 56777 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu yaziyi okuya bilmeniz icin gözünüzü kisin ya ben gözlerimi kısamadım we göremedim ya.ama çok merak ediorum.acaba orda ne yasıo yapan birisi bana bildirsin:? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Mod Hanım ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3387 Nerden: çikoLata diyarından =)
Ettiği Teşekkür: 105 28 Mesajına 80 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 331801 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu yaziyi okuya bilmeniz icin gözünüzü kisin ![]() süpermiş yaaperci bak şimdi gözlerini 2 yandan çek ve siyah yerlere bak ok€ ![]() No ile başlıyo =D |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5800 Yaş: 21 Nerden: farkeder mi?
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 3116 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu yaziyi okuya bilmeniz icin gözünüzü kisin harika..acaba çinlilerin yazılarını buyüzden mi okuyamıyorduk ![]() ![]() : )
__________________ ben mükemmel değilim ve mükemmel olmak zorunda da değilim... |
| | |
![]() |
| Tags |
| yaziyi, okuya, bilmeniz, icin, gozunuzu, kisin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |