![]() |
| | #7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6371 Rep Puanı : 635295 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Karı Dırdırı :)
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Karı Dırdırı :) ahah yazık adama bahtsızmış valla allah rahmet eylesin
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 24
Rep Gücü : 596 Rep Puanı : 57324 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Karı Dırdırı :) eylesin bakalım.ama öyle kadınlar tanıyorum ki gerçekten çekilmezler.ya sabır dedirtiyorlardır eminim.yani düşünüyorum da kadın çalışmıyor eşi çalışıyorsa akşam adam geliyor eve tık tık giriyor içeri kadınbaşlıyor ya adam zati iki saat trafiktedir müdürden azar yemiştir iş yetişmemiştir.Birde kadın başlıyor bende yoruluyorum diyor vs vs.Tabi ki evdede onlar çalışıyorlar ama hiç bir zaman unutmayalım onlar sevdiklerinin ve kendinin işini yapıyor yapmayınca kimse neden yapmadın demiyor ya da işe yetişmek için strese girmiyorlar.Allah herkeslere kolaylık vere valla.Ev hanımları da çalışan kocalarına anlayışlı olsunlar biraz diyorum ![]() Gerçi bu devirde ev hanımıda kalmadı herkesler çalışıyor. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kari, dirdiri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |