![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | aldatılanlara.. Yalandan ve aldatılmaktan nefret ederim. Şu an karmakarışık duygular içerisindeyim. Aklımda bazı şüpheler var, nedendir bilmiyorum ama içimden bir ses... İhtimal vermek istemiyorum ama... Bilmiyorum emin olmak istiyorum. Uzun bir dönem, iyisiyle kötüsüyle uzun bir dönem. Hak etmediğim birşeyi hakedilmiş gibi bana yapıldıysa.. İşte o zaman sinir bütün bedenimi sarar ve ne yapacağım meçhul.. Aldatılmak, sadece birisiyle çıkarken başkasıyla beraber olmak değil. Birisiyle beraberliğin sürerken bir başkasından hoşlanmak.. Karşındaki bunu hak etmediyse o da aldatmaktır. Bitirmeden başlamak. Çift oynamak.. İhtimal vermek istemiyorum ama içimdeki beni kemiren ses.. His.. Ben hak etmedim bana yapılanları ve hak etmek içinde birşey yapmadım. Verdim, aldım, verdim, aldım... Verdim ama alamadım sonra.. Hayaller ve umutlar, umutlar ve beklentiler, beklentiler ve arzular... İçim acıyor.. İçim içimi kemiriyor ama bitirmiyor.. Can çekişiyorum.. Allah kahretsin!... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 60 Nerden: sefiliz
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 60466 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aldatılanlara.. yooo benle alaksıı asla ve asla yok... belki aldatılan arkadaşlar vardır diyee bide degişik bi konu olsun diyee yoksa allah şükürr aldatılmakla benim ne işim olur.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| aldatilanlara |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |