![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() | KinyaS & KayrA ![]() KinyaS ve KayrA hakan gürdaLın en önemLi eserlerindendir! HAKAN GÜRDAL VE KİTAP HAKKINDA AYRI AYRI OKURLARDAN DERLEDİĞİM BİKAÇ GÖRÜŞ:
KİTAPTAN BİKAÇ SATIR: - KAYRA: 'ama dediğim gibi en büyük hatam insanlardan cümlelerimi bitirmelerini beklemekti,hayatımın belli bir dönemine kadar hep böle yaptım zaten.gözlerinin içine baktım beni bilsinler diye.kadınlardan bunu bekledim.birisi gelip(evet seni tanıyorum) desin diye bekledim.' ' anlarlar belkide delilerin dünyanın gerçek efendileri olma ihtimallerini' - KİNYAS:'uyuyan bir katille uyuyan bir azizin farkı yoktur.' - KAYRA:'yalan ancak ayrıntılarla gerçek olur,birini kandırmanın en iyi yolu ayrıntılardır. - KİNYAS:'...ve hep söylerdim kendime bir şey aramayan asla kaybolmaz,ve ben bişey aramıyordum' 'annem bilemezdi dünyanın sonunu doğurduğunu' - KAYRA:'dünyayı versem tanrıya damlasını vermez bana mutluluğun.ismim kayra,kader demek,tanrının yada mutlak bir enerjinin hayatı programlaması demek.ne büyük bir güç! ' 'hayatın arka kapısı yoktu,gizlice sıgara içilen karanlık bir bölmesi yok! herşeyi bilen herşeyi bilmeye devam ediyor...' 'dünya üzerinde faşistin ne kadar iğrenç bir geçmişi varsa komünistinde o kadar kötü bir geçmişi vardır.nede olsa ikisinide insan icat etmiştir...' 'inanırsam birgün boyun eğerim iyiliğe,ama matbaadan çıkmış bir kitaba inanmak,zekamla alay etmek dışında insanlığın kötülüğünü unutmamı beklemek olur.dürüst olalım tanrılar ve dinler hepsi ben ölünceye kadar.' - KİNYAS:'tek spor sekstir.herkes kazanır.hepsi bu...' 'hiçbişeyi haketmediğimi düşünmek uçurum gibi bir aşağılık kompleksimi bilmem.' 'düşüncelerine susturucu takılmış bir insan olsaydım eğer korkardım ölümden.ama o kadar uzağım ki sessizliğe..' 'mükemel bir sistem kurmuş kuş beyinli amerikanlar.ne olursa olsun tek kazanan onlar.' - KinyaS'ben dünyayı dinleyen 75 kiloluk bir steteskobum...' - KİNYAS:'ne yapmak istediğini bilmiyosan ne yapmak istemediğini düşünmelisin' KİNYAS ''dünya bir karambol,kimseye çarpmadan yürümeye çalışmaktansa bazen kollarımı dahada açarak herkesi devirmeyi tercih ediyorum...'' İ$te bu yüzDen Yeni niCkim Kinyas.. ![]()
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
![]() |
| Tags |
| kinyas kayra roman |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |