![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | HEDİYEM YALNIZLIK ![]() Benimmi bu yalnızlık , bana mı verildi? Neden peki , ne yaptımda hakettim onu ? Suçmuydu sevmek, yoksa bu kadar büyük sevmenin mi bedeliydi? Benim mi olmalı aglayan gözler , benim mi olmalıu titreyen eller ..... AgıR degil mi bu ceza, agır degil mi yalnızlıga mahkumiyet.. Neden ben? Neden giden ben olmalıyım ? Neden sensizligi yaşamak zorunda olan benim? Hak etmedim mi seni ? Yeterince sevmedim mi? yeterince göz yaşı dökmedimmi ugrunda ? yetmedi mi bunlar ????? peki, Ey Sevgili şimdi git , gitte ellerin ol, mutluluk hep seninle olsun.Ben yine dualar edecegim haberin olmadan sana, dualarımla girecegim rüyalarına... Sen bilmeyeceksin seni hep koruyan şeylerin benim dualarım oldugunu.... Hadi şimdi GİT , verdin işte son hediyeni KOCAMAN BİR YALNIZLIK...... HADİ GİT YOKSA TUTAMAYACAGIM GÖZYAŞLARIMI... ANGEL |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Yaş: 20 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: HEDİYEM YALNIZLIK PayLasım Icın TesekkurLer !!! YanLizLik Allaha Mahsustur!!!
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| hediyem, yalnizlik |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |