![]() |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() | bir bilgeye sormuşlar.. BİR BİLGEYE SORMUŞLAR : -Efendim, dünyada en çok kimi seversiniz?" - Terzimi severim diye cevap vermiş. Soruyu soranlar şaşırmışlar : -Aman üstad, dünyada sevecek o kadar çok kimse varken terzi de kim oluyor? O da nereden çıktı? Neden terzi? Bilge, bu soruya da şöyle cevap vermiş : - Evet dostlarım, ben terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır. Ama ötekiler öyle değildir. Bir kez benim hakkımda karar verirler, ölünceye kadar da, beni hep aynı gözle görürler.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4045
: 332 Rep Puanı : 572756 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bir bilgeye sormuşlar.. eveeet orjinal tespit budur
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
![]() |
| Tags |
| bir, bilgeye, sormuslar |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |