![]() |
| | #1 (permalink) |
| Sözlere basıl başlanır bilemiyorum ! kastım kuramadığım cümleler değil,hayatım üzerinde kuramadığım hayaller.. Hayat bazen insana istediklerini vermez/ yada şuna bazen demeyelim... Sana bir jest yapar ve evet istediğin karşındadır..ama öyle bir anında vurmuştur ki seni uzanıp alamazsın,erişemezsi n ona.. Yalandan da olsa sahte de olsa gülüştüklerimiz aklıma gelmiyor değil mayhoş tadında.. Hiç benliğimiz olmamış ki bizim inanmamışız uzanıpta tutamamışız hiç küçüklüğüm.. Hani derler ya "tadı damağımda kaldı"diye Biz tadına bile bakamamışız ! çok safmışız ama her zorluğa karşı mecburuz kalkanıyla sawaşmışız.. evet bu akşam da aynanın karşısın da ağladığın gibi joss hanım geç bir kezde hayata haykır! Bırakıp gidenlere,sahte gülüşlere GÜLÜŞTÜKLERİMİZE.. Bir kere de yalan de , de hadi DE! De bende bileyim.. Arkamı döndüğüm de mutlu olmak yerine soru işaretlerini düşünmek.. Denizin dalga seslerini dinlemek.. Kokusunu içine çekmek kokusu yerine.. Bilir kişi ağzından dinlemek.. Çok uçuksun deli meli bi kızsın ama iyisin yine de harbisin dobrasın şakağından vurursun yalanı ama o seni bir vurdumu...ya ağlarsın ya da... off bilemezsin ki ne olacağını.. Bir gün varsın diğer gün hayal.. önemli olan varlığını , adını yaşatmak değilmi bir göz yaşı pahasına da olsa İnadına yaşa be kuzu inadına yaşa! !Joss! SÖZLERE NASIL BAŞLANIR BİLEMİYORUM.. Sadece hayaller konuştu ya da can sıkıntısı,biraz da hüzün var dil sadece aracılık etti ..beni bi fon müziğinde değil sahne de izle.. sahne de herşey pembe bir mutluluk.. YALANDAN DA OLSA! Fazlasını bekleme sade ama sadece küçük bir deneme! ![]()
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Ek$i Sözlük Yaş: 22
Rep Gücü : 6371 Rep Puanı : 635295 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sözlere nasıl başlanır bilemiyorum/kendi kalemimden.. Uy uy uuuy jossuma bakın heLeee!.. Neler yatıomuş kalbinde, düşünceLerinde.. Nede güzeL sıraLmış zihnindekiLeri satırLara bir bir.. BizimLe payLaştığın için teşekkür ederiz kuzummm.. Saol var-oL
__________________ . |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sözlere nasıl başlanır bilemiyorum/kendi kalemimden.. yaşam denilen oyunun bi fügüranıyız bu sahnede o ne verirse onunla ıdare etmemizi istiyo ama bilmediği birşey var insanoğlu önüne konulanla değil elde etmek istediklerini elde ettiği zamn mutlu oluyo. göz yaşlarımız bir hiç uğruna mı yoksa gerçekten onları hak eden şeyler uğruna akıyo bunu hiç bilemedim ama bildiği tek şey var yaşam ne olursa olsun yaşamaya dair ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sözlere nasıl başlanır bilemiyorum/kendi kalemimden.. teşekkürler o güzel yorumlarınız için
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kalemimden kucukbir deneme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |