![]() |
| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Kadınlaşan Erkekler Erkekleşen Kadınlar Can Dündarın bir yazısı var hani ''hala size baba diyebilir miyim'' diye...sanırım en güzel o açıklıyor bu konuyu. Artık globalleşen dünyada insanlarda globalleşmeye başladı... Önce kıyafetler uyduruldu birbirine pantolon alırken anlamakta zorlanıyorduk bu kıyafet erkeklermi yoksa kadınlar içnmi üretilmiş diye... ondan sonra bakımlı olmak yanlış anlaşıldı erkekler kendilerini kaybetmeye başladı bu konuda... Tamam canım kızmayın öyle elbette bakımlı olmaktan kastettiğim şey temiz saçlar değil röfle atılanlar Daha sonra bebk yüzlüler moda oldu...İş hayatına giren kadınlar...Gece yarılarına kadar serbestçe gezen insanlar... Kadınlar erkeklerin yaptığı işlerin hepsini yapabileceklerini gösteridiler bi ayakta işemleri kaldı sonunda onunda yöntemi bulundu... Erkekler de kadınlaşmaya başladı, ilişkiler iyice çarpıklaştı ve en sonunda geriye kalan şey erkek olamamış kadınlar, kadın olamamış erkekler...Dikkat edin arkadaşlar her cinsin kendine ayrı güzelliği özelliği var...İnsanlığımız kaybetmeyelim... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kadınlaşan Erkekler Erkekleşen Kadınlar haha doğru sölüyosun wala kimin ne oldugu belli dil
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3541 Nerden: mi???
Ettiği Teşekkür: 47 32 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 317521 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kadınlaşan Erkekler Erkekleşen Kadınlar ben çok beendm bu yaklaşımı...siyaset bööle bişe işte bilimini de okusan felsefesini de -siyasetle ne alaksı varsa artık , seviorum ya ondn heralde - ellerine saalık..kendin yazıosun böle bi çok şei...ayrıca çok ii...... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 14841 Yaş: 21
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 10793 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kadınlaşan Erkekler Erkekleşen Kadınlar Alıntı:
teşşekkür ederim...Daha çok yazardım buraya ama gidicem işte...10 gün saonra belki tekrar başlarım sanal kampusa... | |
| | |
![]() |
| Tags |
| kadinmi erkekmi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |