![]() |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ask uzakliklar kücük asklari söndürür büyük asklari güclendirir..... tipki rüzgarin mumu söndürüp alevi güclendirdigi gibi....
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ask komik paylaşım olmuş saol
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ask
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü : 1792 Rep Puanı : 177999 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ask bana demiştiki "insanın sevdiğiyle yanyana olup hasret çekmesi çok ağır" sanırım bu aşk. kelimelerin anlamsızlaşması, sadece gözlerin konuşmasıdır, aşk. yanında durmasının bile içini titretmesine yetmesidir aşk. hele sadece onun gözlerinde gördüğün inanılmaz ışıktır aşk. yüzünün asılmasına içinin dayanmamasıdır aşk. onun bir tebessümünün senin mutlu olman için yetmesidir, aşk. daha sayfalarca yazabilirim. ama bunları yaşayabilmek inanılmaz. hep aşka inanmayan bunun bir akıl oyunu olduğunu söyleyen birini öyle bir yakalarmışki ve ben varım dermiş AŞK. o zaman gömediğin, bilmediğin duyguları yaşar olurmuşsun. onun yanında tutulurmuş dilin. bunlar şuan hissettiklerimin kücücük bir anlatımı. insanın yüreği coşarmışta diliyle bir türlü söyleyemezmiş. Rabbim cümlenize nasip etsin.
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| duvar yazisi, kabugu, muz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |