![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | cehennemdeki duvar yazıları:) cehennemdeki duvar yazıları 1-)ateş seni çağırıyor 2-)burası cehennem burdan çıkış yok 3-)tek rakibim şükrü saraçoğlu 4-)içerideki sıcaklık derecesi kalıcı yanıklara sebebiyet verebilir! 5-)1.d ereceden yanıklar ikinci kapı, 2. dereceden yanıklar 3. kapı, yanmayanlar doğru kapıdasınız ilerleyin 6-)hell come 7- )salonumuz klimalıdır 8-)kibir,en sevdiğim günah! 9-)fansız girilmez 10-)hoşbulmadık... 11-)"bu yazıyı okuyorsan herşey için çok geçtir" nihohuahauaha... 12-)yanık kreminiz yanınızda mı? 13-)sen de yedin dimi o elmadan??.. 14-)bronzlaşmak isteyenler sağdan 15-)welcome to the hell mouth. 16-)tadilat nedeniyle kapalıyız (alevli konseptten sıkılan cehennem müdeavimleri için düşünülmüştür) 17 -)"bütün kafa adamlar buradayız" "kaloriferli odalar,24saat sıcak su bulunur" 18-)her canlı bir gün ölümü tadacaktır; hatta tattınız bile hehehe. 19-)gerçekçi olması beklenen yazıdır. "yalnızca sıcak içecekler bulunur..." 20- )giriş bedava! (nerde beleş oraya yerleş hesabı) 21-)günahsız girmek tehlikeli ve yasaktır 22-)alüvyon kazanlarına 1 km 23-) pişirmek bizim işimiz 24-)1000 yaş altındakiler için tehlike ve korku unsurları içerir 25-)"damsız girilmez" -ulan burdada mı ? 26-) İtfaiye servisimiz yoktur 27-) Lütfen yaşlılara yer vermeyiniz 28-) Yananın dostu olmaz 29-) yana yana buraları dolaşıyorum 30-) Ben günahsızım , başkasının günahını aldım 31-) Cehennem geçilmez 32-) yerlere tükürmeyiniz 33-) mangal yapılmaz
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 354
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 7333 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: cehennemdeki duvar yazıları:) zuhahayy süper yaa çok saol 32-) yerlere tükürmeyiniz 33-) mangal yapılmaz bunlara bayıldım ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| cehennemdeki, duvar, yazilari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |