![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meşhur TABU oyunundan enstanteneler Meşhur TABU oyunundan enstanteneler > kelime:terlik > >> > >> - neyle yürürsün > >> - ayak!!! > >> - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak > >> - koyun!! > >> - yuh onun daha küçüğü ya koyun dedi hödük! > >> - kuzu!!! > >> - allah belanı versin pas! > >> > >> > >> -------------------------------------------------- > >> kelime: baca > >> > >> x-yukarda ne var? > >> herkes- allah! > >> > >> > >> -------------------------------------------------- >kelime: telepati > >-hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama >sozle degil beyin >dalgalariyla falan... >-ihihih neydiiii.. teletabi..! >-tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? >-buldum telepence >-offf beee bi kere de bil be... İşte buna çok güldüm > >> -------------------------------------------------- > >> kelime:diz > >> > >> x antolonu nereye giyeriz? > >> y:bacağa? > >> x:hah.bacaklarımızın ortasında ne vardır? > >> y ha! > >> > >> > >> --------------------------------------------------- > >> kelime: çifte > >> > >> -ya bak şimdi geçtin atın arkasına, g.tünü elledin. noldu? > >> -at, eeee şey oldu şey şey, hoş oldu? > >> -oynamıyorum ben ya hadi kalkın!.. > >> > >> > >> --------------------------------------------------- > >> kelime: zebani > >> > >> x: allahın meleklerinden biri. > >> y: cebrail. > >> x: ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor. > >> y: zebrail? > >> > >> > >> ---------------------------------------------------- > >> kelime: pinokyo > >> > >> -ahşap p.ç? > >> -pinokyo! > >> grup oohaaaa!! > >> > >> > >> ---------------------------------------------------- > >> kelime: hali saha > >> > >> -abi boyle cimen... > >> -sevismek!!! > >> -yuh! > >> > >> > >> ---------------------------------------------------- > >> kelime: ıskalamak > >> > >> - dart oynarken neye atarsın? > >> - hedef tahtasına > >> - attın vuramadın mesela noldu? > >> - hedefi vuramadım > >> - tamam da nedir yani o olay > >> - tutturamamak, kaçırmak > >> - hayır nedir başka ismi var onun > >> - tam 12'den vuramamak!.. > >> - oldu... > >> > >> > >> -------------------------------------------------------- > >> kelime: demeç > >> > >> -ben şimdi masada oturdum veriyorum > >> -nasıl yaaa ?? > >> -ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı > >> yazan tiplere veriyorum. > >> -neee??? > >> -ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! > >> -.... > >> -pas be pas! of.. demeçti... > >> > >> > >> -------------------------------------------------------- > >> kelime: mini etek > >> > >> erkek: hani ben sana hep giy derim de, sen de giymezsin ya.. > >> kız: don! > >> topluluk: ohaaaaa! > >> kızın sevgilisi: nooluyo lan burda?! > >> > >> > >> -------------------------------------------------------- > >> kelime: gazete > >> > >> x abahları ne okursun? > >> y: ezan! > >> x:?????!!!!! >Kelime: baraj >- Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. >- Pusu... >- Yuh! >Kelime: helikopter >- Savaşta yaralıları kurtarır! >- Doktor! >- Değil... >- Sıhhiye! >- Değil, yukardan gelen bir şey... >- Ee... Allah? >Kelime: dergah >- Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya >gelir aynı mekanda >- Grup seks! >- Çarpılırsın valla! >- Ha... Tamam trafo! >Kelime: kadınbudu >- Olm sen nesin? >- Erkek! >- Tersi? >- Kadın! >- Onun yeneni? >- Çıtır > > >Kelime: Eskimo >- Kutupta yaşarlar.... >- (Hep bir ağızdan) Ayııııııı! >-Yok insan olanları... >- Heeee... Eskimo! > > >Kelime: repertuar >Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve >kelimeyi görür görmez >bu >özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: > > >- Benim neyim geniş? >- Kalçan! > > >Kelime: travma >- Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey >geçirirsin? >- Film şeridi? >Grup: Çüşşşşşşşş! > > > >kelime-timsah >- abi boöle hani kertenkele nedir >-hayvan >-ne cins hayvani >-surungen >-ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu >- ejderha >-?!???!!(yuhhh) > > >son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. >sure son 10 saniye >kelime: lambada. >ekip1 bakan kisi: aha sictiniz >ekip2 anlatan kisi: sen öyle san. söyle bakalim >alaaddinin cini nerede >yasar. >ekip2anlayankisi: lambada >ekip1toptan: haskktirr... > > >kelime: van gogh(kulak tabu kelime) >-abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent >ersoy!!! > > >kelime: miras >- simdi diyelim misir'da deden var, bu artik >yasamiyor, sana ne >birakir? >- piramit.(dedesi tutankamon ya!) > >kelime: cumhuriyet >w: -ataturk ne kurdu? >z: -kitap kurdu > > >kelime: ugur dundar >anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir >anlayan: reha muhtar? ali kirca? >anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu >anlayan: ataturk? >biz: iptal! > > >kelime: kramp >anlatan: hani futbolculara girer >dinleyen: krampon >gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis > > >kelime: seruven >a: abi macellan nasi biriydi? >b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama >duur) >a: abi onu demiyorum neye düskündü? >b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) > > >kelime: misir >kiz:keops nerde?? >cocuk:etiler!! >kiz:allah cezani versin emre.... > > >kelime: okul >-biz nereye gideriz hergun >-bara... diskoya... sinemaya.. cafeye.... bowlinge.. >alisverise...gezmey e.. >ay olmuyo boole baska sekilde anlat >-ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor >-haaa okulaaa |
| | |
![]() |
| Tags |
| meshur, tabu, oyunundan, enstanteneler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |