![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | ekilme diyalogları Raci yine geç kaldın -Bak aşkım -Bana aşkım deme -Bende onu diyecektim -artık başka bir aşkım var o yüzden geciktim -adisin raci -alo efendimm -Şey aşkım ben gelemicem -Yine mi ekildim ya bu kaçıncı hale -5 diye biliyorum ama -10 oldu hale tam 10 kere -Yapma ya hem ne söyleniyon hikmeti 13 kez ekmişim gıkı çıkmıyo -Hönk -Aşkım gecikeceğim -Olsun beklerim -yok eve git ararım seni -Yok sorun değil ben burda beklerim -Uzun sürcek ama -Olsun necmi -Len tutuklandım karakola gidiyom eve git sen -Ne ne olduki -Bir kıza sarkıntılıktan.. kadın polismiş.. -Beter ol necmi geleme emi -Aşkım ben gelemiyom -Bilmediğim birşey söyle -Ya kusura bakma arayamadım -Önemli değil -Yani affettin -affedilcek bişey yok -O zaman tekrar buluşabiliriz -Bak bundada hiç şansın yok -Ben hatalarım için seni ektiğim için hiç affetmedim kendimi -Beter ol -Çok üzgünüm istemeden seni dün gece beklettim -Üsülme beklemedim -Nasıl yani -Rıfkı aradı onla buluştuk -Hönk -Hönkleme yüzüme şansını kaybettin naşşş -artık bekletmeyeceğim bütün kabahat benim -Ha şunu bileydin -heheheheh yine ekildinmi recep -Çok mu komik -ağaç oldun desene -evet bak armutlar oldu iyisinden ister misin -Sen bana ne demek istiyon -Yok bişey hadi birlikte gülelim
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags |
| ekilme, diyaloglari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |