![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | seytan dialogları Seytan isyanlarda... Birinci kisi: Hadi oglum kir artik su seytanin bacagini Ikinci kisi: Kirayim degil mi abi? Seytan: Has... durduk yere niye bacagimi kiriyorsun manyak misin sen? Hakim: Neden oldurdun evladim? Sanik: Aklimi seytan celdi efendim Seytan: Valla bir seyden haberim yok, hem herifte akildan eser yok hakim bey. Kadin: Neden aldattin beni? Erkek: Seytana uydum hanim Seytan: Hadi ordan seksomanyak, kadini gorunce salyalarin akti, benim alakam yok Anne: Ben demedim mi acele ise seytan karisir diye? Seytan: Baslayacam yedi sulalenize, sittiri boktan seylere karismam ben alo! Adam: Seytaniniz bol olsun beyler! Seytan: Yoksa koyun gibi beni de mi cogalttiniz? Polis: Imam olacaksin bir de, kadinlari ufurmeye utanmiyor musun? Imam: Seytana... Seytan: Adim cikmiz dokuza inmez sekize anasini satayim...Gene ben sucluyum Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor. Adam: Yavaş yavaş... Bak acele işe şeytan karışır. Şeytan: Hela benim olum. İşeyene karışırım... Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını... Büyük ikramiye... Şeytan: Birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı lan racona!!! Adam: Ooo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun. Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik. -Neden kopye cektin cocugum? -Seytan iste hocam seytanun pc basinda chat yapan bendim degil mi cocugum? kadin: bu saate kadar nerdeydin? erkek: seytana uyup iceyim dedim seytan: yattigin hatunu da soyle yiyorsa Kadin: seytan aldi goturdu satamadan getirdi seytan: seni de gotursem mi acaba? Polis : Söyle bakayım yavrum neden merdivenlerden ittin bu çocuğu.. Çocuk : Şeytan dedi ki vur bitane.. Şeytan : Oldu.. Gözlerim doldu çocuum.. Anne : Afferim oğluma şeytanın pabucunu ters giydirdi sonunda Şeytan : Hass.. Bende niye yürüyemiyorum diyordum Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor.. Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum henüz Kız : Aman Ayla bırak allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var.. Şeytan : Elimi sürdüysem namussuzum Kadın: Noldu aşkım? Erkek: Şeytan dürttü sevgilim Şeytan: Yabisktirgit! pls!
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags |
| seytan, dialoglari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |