![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | Bir Cellata Söylenebilecek Aptalca Sözler :):) -a...na k....m senin -abi önce bi morfin falan verseydin acemisin sen galiba -o kafandaki siyah şeyi takmak zorundamısın? resmi kıyafetiniz mi bu? -o elindeki balta temiz mi? ben hijyenik adamım öyle pis pis ölemem -bak yaklaşma yoksa ayaamın altındaki sehpaya tekme atarım -bak vıcdan azabı cekersın benım yusumden öldu dıe! -abi sizin eve sütçü girdi valla -hani önce çocuklar kadınlar ve yaşlılardı -Kendin Coş -ya azraili meşgul etmesek şimdi boşu boşuna * abi yanlardan al, üstler kalsın +Ne zamandır bu iştesin?Nasıl iyi ücret veriyolar mı +Ben ne yaptım sana ya,bi hatamız bi kusurumuz olduysa affola +Zor olmuyomu ya...Kanlı,kanlı.Bun un lekesini çıkartmakta zordur,sen en iyisi boşver öldürme beni +Allahın verdiği canı sen nasıl alırsın +Şimdi abi yazık değilmi onca insana.Hiç mi vicdan yok sende nan mustafa abi walla gözlerinden tanıdım seni neyse yabancı öldürmüo iyi iyi hade vur abi sende vur sende at bi tekme şu garibana ---o balta varya...... --eee... --...na girsin.... ---şe a bırş(kesme sesi abi hangi berbere traş oluyon sen? -abi sen bizim kemal abiye ne çok benziyon yaw -abi o elindeki gerçek mi? -ecel gelmiş esirgeme vur ulan! -abi sen top musun? -abi ben seni çok sevdim sana baba diyebilir miyim? -o ne lan elindeki pusht herif
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags |
| bir, cellata, soylenebilecek, aptalca, sozler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |