![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorumalrınızı bekliyomm Rus'un biri berberde saçını kestiriyormuş. Berber durduk yerde: -Askerlik yaptınız mı, diye sırmuş. -Yaptım, demiş adam. -Nerede yaptınız? -Çeçenistan'da. -Çeçenistan'da mı? -Evet, Çeçenistan'da. Aradan bir iki dakika geçmiş. Berber tekrar sormuş: -Askerliği nerde yapmıştınız? -Çeçenistan'da. -Nerde nerde? -Çeçenistan'da dedim ya! Bİr iki dakika sonra yine aynı hikaye: -Demek askerliği Çeçenistan'da yaptınız. -Kardeşim, askerliğimi Çeçenistan'da yaptığımı elli kere söyledim. Niye tekrar tekrar soruyorsun? Berberin cevabı: -Çeçenistan deyince saçların diken diken oluyor, daha rahat kesiyorum... . |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü: 1426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rahat kesiyorum saolasın
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
![]() |
| Tags |
| asd |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |