![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... | Bu Fıkrada adı geçen olaylar ve mekanlar tamamen hayal ürünüdür ! Lütfen ciddiye almayınız ![]() -------------------------------------------------------------------------- Banu Alkan, eski arabasini satisa çikarmis. Araba piyasasi zaten durgun. 250 bin kilometredeki külüstüre tek talip bile çikmamis.. Savas Ay'a yalvarmis yakarmis, "Bana yardim et, ne olur" diye Dayananamis Savas, "Sanayide su adrese git. Orda Ahmet ustaya benim selamimi söyle.. O bu isleri bilir. Kilometre saatini 10 bin kilometreye ayarlar." Banu gitmis Sanayi Çarsisi'na.. Ahmet Usta'yi bulmus. Al takke ver külah, anlasmislar. Ahmet Usta, saati 10 bine ayarlamis. Aradan bir hafta geçmis.. Savas Ay, rastlamis Banu'ya Akmerkez otoparkinda.. Bakmis ayni külüstürden iniyor. "Ne o hala satamadin mi?" diye sormus. "Deli misin sen?" diye cevap vermis Banu.. "Daha 10 bin kilometredeki arabami satar miyim ben?." ++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++ Florida, Miami modasi var ya sanatçilarimizda.. Banu da atlamis gitmis Miami'ye.. Türkiye'de iken demisler ki, "Florida timsah cennetidir. Timsah orda çok ucuzdur." Hemen bir timsah ayakkabi almak için dalmis ilk dükkana Banu.. Seçmis.. Fiyat?.. Ates pahasi.. Öbür dükkan.. Atespahasi.. Tepesi atmis Banu'nun.. Tezgahtara bagirmis.. "Simdi gider, kendime bir timsah avlarim. O zaman daha uygun bir fiyatla timsah ayakkabim olur.." "Hemen" demis tezgahtar.. "Hemen gidin.. Büyük bir tane yakalayin ama.." Banu dalmis, Florida'nin uçsuz bucaksiz batakliklarina.. Aksam tezgahtar evine dönerken bir bakmis Banu.. Elinde bir tüfek.. Sulara dalmis.. 5 metre boyunda bir timsah da ona dogru yüzüyor.. Kiyida 10, 12 timsah ölüsü, sirtüstü çevrilmis yan yana yatiyor. Çekmis tetigi Banu.. Tam açik agzindan vurmus hayvani.. Sürükleyerek kiyiya çekmis. Bin güçlükle sirtüstü çevirmis ve öfkeyle bagirmis: "Hay Allah kahretsin.. Bunun da ayakkabisi yok!.." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Kullanıcı No: 16830 Yaş: 31 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 5 Mesajına 5 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 140507 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banu alkan saolasın : )
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
![]() |
| Tags |
| asd |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |